SLOWPOCK Posted December 15, 2013 Report Posted December 15, 2013 Dosyć ciekawe urządzenie:) Nie wiem czy ktoś się z tym już spotkał ale ja widzę pierwszy raz Quote
VoYtek8 Posted December 15, 2013 Report Posted December 15, 2013 Ja nie miałem pojęcia że coś takiego w ogóle istnieje. Bardzo ciekawe urządzenie szczególnie byłoby przydatne w starszych ciągnikach gdzie jest mały promień skrętu. Jednak uważam że cóż od tego jest w ciągniku kierownica aby nią kręcić, a takie rzeczy to raczej gadżet który ktoś po prostu wymyślił żeby zarobić trochę kasy. Już lepiej na TUZ zaczepić jakiś wał żeby uprawiał zaoraną ziemie niż taki zawracacz. Pozdrawiam Quote
SLOWPOCK Posted December 16, 2013 Author Report Posted December 16, 2013 Ale wynalazek ciekawy trzeba przyznac:) Pozdrawiam Quote
Stiven1983 Posted December 16, 2013 Report Posted December 16, 2013 To dobra sprawa a uprawach międzyrzędowych zawracasz prawie w miejscu mając mało miejsca do zawracania. kłódki poprzeczniak..Miałem kiedyś coś takiego zrobić. Quote
kubusjettaII Posted December 16, 2013 Report Posted December 16, 2013 zastanawiam się czy czasowo nie wychodzi tak samo jak kręcenie kierownicą? Quote
SLOWPOCK Posted December 16, 2013 Author Report Posted December 16, 2013 Może czasowo wychodzi to samo ale jest moim zdaniem wygodniejsze:) Pozdrawiam Quote
przemek2092 Posted December 16, 2013 Report Posted December 16, 2013 Widziałem coś takiego na wystawie, fajna spawa, pole na nawrotach jest mniej ubite jednak widzę że mało osób tego używa Quote
SLOWPOCK Posted December 16, 2013 Author Report Posted December 16, 2013 Mnie się tez wydaje że to przydatne urządzenie, choć jak powiedział Wojtek, nie umniejsza to przydatności np, wałowi Cambella Pozdrawiam Quote
Recommended Posts