przemek2092 Posted December 19, 2013 Report Posted December 19, 2013 Nie wiem czy dobrze zrobiłem zakładając ten wątek ale z racji tego że idą święta warto by było chociaż na chwilę zwolnić i złożyć sobie świąteczne i noworoczne życzenia. Życzę wszystkim forumowiczom zdrowych, pogodnych i radosnych świąt, i wiele wiele miłych i owocnych godzin spędzonych na naszym forum. Za dużo się nie rozpisałem ale ja tak lubię krótko i na temat ;P Pozdrawiam
Robert ;-) Posted December 19, 2013 Report Posted December 19, 2013 Ja też się przyłączam do życzeń;] Wszystkiego dobrego w Nowym Roku!!!! Wesołych, zdrowych i radosnych Świąt Bożego Narodzenia dla was i waszych rodzin;]
SLOWPOCK Posted December 19, 2013 Report Posted December 19, 2013 I ja tez:) Wszystkiego najlepszego. Przedewszystkim zdrowych, spokojnych swiat i szczesliwego nowego roku I zebysmy do przyszlego roku, przetrwali tutaj w tak zgranej i pomocnej ekipie jak teraz:) Pozdrawiam
adam1208 Posted December 20, 2013 Report Posted December 20, 2013 Zdrowych, wesołych świąt , pijanego Sylwestra i wszystkiego najlepszego w 2014stym roku !!
aagusia1008 Posted December 20, 2013 Report Posted December 20, 2013 Choinki świecącej, gwiazdy błyszczącej. Pysznej kolacji i sylwestrowej libacji.Gwiazdora trzeźwego, kaca ogromnego,wspaniałych wrażeń i spełnienia marzeń. Wesołych :*
simson54 Posted December 20, 2013 Report Posted December 20, 2013 zdrowych wesołych świąt wszystkim rolnikom amatorom by rok 2014 przyniósł obfite plony by nie było susz i powodzi by sprzęty którymi pracujecie na roli nie psuły się by wszystko było dobrze by było zdrowie i pogoda ducha
VoYtek8 Posted December 20, 2013 Report Posted December 20, 2013 Wątek trochę za wcześnie założony. Jednak i ja życzę wam wszystkim: Na ten nadchodzący dzień piękniutki. Wszystkiego najlepszego życzą Ci makówki, karpik też Ci śle życzenia, a wraz z nimi pozdrowienia. Poczekaj na pierwszą gwiazdke, podziel się opłatkiem ze swą rodzinką, krewnymi, babcią i dziadkiem. Niech Ci 12 świątecznych potraw zasmakuje, jeśli nie 12 to 11 lub 10 do krzesła przykłuje. Napełnij swój brzuszek byś nie był dalej taki "maluszek". Spędź ten wieczór ze swymi bliskimi, żeby stali się dla Ciebie jeszcze bliższymi. Przeżyj te święta jakby były ostatnimi, spraw żeby były od ostatnich jeszcze lepszymi. Przypomnij sobie cały miniony rok, bo za niedługo zrobisz wielki skok. W sylwka będzie ludzi tłok, a przed Tobą cały nastepny rok. Więc 3-maj się ciepło. Niech kłopoty przed Tobą uklękną, bo w 4-rech literach je mamy i wszystko dobrze sobie poukładamy. Pozdrawiam
Rico Posted December 21, 2013 Report Posted December 21, 2013 rodzinnych i wesołych świąt Bożego narodzenia przesyła Sławek z całą rodzinką dla wszystkich forumowiczów
mora Posted December 23, 2013 Report Posted December 23, 2013 A ja dla wszystkich, zwłaszcza panów, chociaż mi też ta wersja się podoba ślę taką piosenkę :
Tofik Posted December 23, 2013 Report Posted December 23, 2013 W Betlejem mieścieZbawiciel się rodzi...Niech się Wam, mili,najlepiej powodzi.Niech Wam służy szczęście0 każdej godzinie.i niech Was dobregonic w życiu nie minie.Z okazji świąt Bożego Narodzenia Wszystkiego najlepszego dla wszystkich forumowiczów przesyła Sławek z Agą
*SSaPeRR* Posted December 24, 2013 Report Posted December 24, 2013 Życzę wszystkim wesołych, rodzinnych i spokojnych Świąt Bożego narodzenia. Ogólnie wszystkiego najlepszego!! Pozdrawiam.Paweł.
Rysiu11 Posted December 24, 2013 Report Posted December 24, 2013 Śniegu po nerkiWesołej pasterkiPrezentów mocSexu co nocPysznego bigosuGwiazdki zkosmosuI udanego wskokudo 2014 roku! Życzy Rusiu
Rolnik z Pomorza Posted December 24, 2013 Report Posted December 24, 2013 I ja też życzę wszystkiego najlepszego, przede wszystkim zdrowia, bo bez tego ani rusz w naszym fachu, codziennej pociechy z pracy i dnia bez napraw, wielkich zbiorów i ogromnej kasy z Unii ;-)
DuzyGrzegorz Posted December 24, 2013 Report Posted December 24, 2013 Błogosławieństwa Bożego, zdrowych, rodzinnych i wesołych Świąt Narodzenia Pańskiego życzy Grzegorz z rodziną.
tyczkasz Posted December 24, 2013 Report Posted December 24, 2013 Ja także życzę wam wszystkiego co najlepsze. W szczególności zdrowia dla was i waszych rodzin. Strażakom zaś życzę ilu wyjazdów tylu powrotów w komplecie.
bardzomalorolny Posted December 25, 2013 Report Posted December 25, 2013 Wesołych świąt Bożego Narodzenia, spędzonych w gronie rodzinnym, szczęśliwego i urodzajnego Nowego Roku
kubusjettaII Posted December 27, 2013 Report Posted December 27, 2013 ja niestety z życzeniami świątecznymi nie będę już wyskakiwał chociaż mam nadzieję że wszystkim przebiegły spokojnie i bez żadnych incydentów, za to na Nowy Rok życzę Wam wszystkiego co najlepsze, oby przykrości i smutki Was omijały. mam świadomość że lepiej może nie będzie ale życzę żeby ten Nowy nadchodzący Rok 2014 przynajmniej nie był gorszy od tego mijającego. DO SIEGO ROKU WSZYSTKIM.
VoYtek8 Posted December 27, 2013 Report Posted December 27, 2013 Mamy po Swiętach już to wątek zamykam! Pozdrawiam
Recommended Posts