Jump to content

Recommended Posts

Posted
Nie wiem czy dobrze zrobiłem zakładając ten wątek ale z racji tego że idą święta warto by było chociaż na chwilę zwolnić i złożyć sobie świąteczne i noworoczne życzenia. Życzę wszystkim forumowiczom zdrowych, pogodnych i radosnych świąt, i wiele wiele miłych i owocnych godzin spędzonych na naszym forum. Za dużo się nie rozpisałem ale ja tak lubię krótko i na temat ;P Pozdrawiam
Posted
I ja tez:) Wszystkiego najlepszego. Przedewszystkim zdrowych, spokojnych swiat i szczesliwego nowego roku :) I zebysmy do przyszlego roku, przetrwali tutaj w tak zgranej i pomocnej ekipie jak teraz:) Pozdrawiam :)
Posted
zdrowych wesołych świąt wszystkim rolnikom amatorom by rok 2014 przyniósł obfite plony by nie było susz i powodzi by sprzęty którymi pracujecie na roli nie psuły się by wszystko było dobrze by było zdrowie i pogoda ducha :)
Posted

Wątek trochę za wcześnie założony. :D Jednak i ja życzę wam wszystkim:

Na ten nadchodzący dzień piękniutki. Wszystkiego najlepszego życzą Ci makówki, karpik też Ci śle życzenia, a wraz z nimi pozdrowienia. Poczekaj na pierwszą gwiazdke, podziel się opłatkiem ze swą rodzinką, krewnymi, babcią i dziadkiem. Niech Ci 12 świątecznych potraw zasmakuje, jeśli nie 12 to 11 lub 10 do krzesła przykłuje. Napełnij swój brzuszek byś nie był dalej taki "maluszek". Spędź ten wieczór ze swymi bliskimi, żeby stali się dla Ciebie jeszcze bliższymi. Przeżyj te święta jakby były ostatnimi, spraw żeby były od ostatnich jeszcze lepszymi. Przypomnij sobie cały miniony rok, bo za niedługo zrobisz wielki skok. W sylwka będzie ludzi tłok, a przed Tobą cały nastepny rok. Więc 3-maj się ciepło. Niech kłopoty przed Tobą uklękną, bo w 4-rech literach je mamy i wszystko dobrze sobie poukładamy. :)

Pozdrawiam :)

Posted

W Betlejem mieście

Zbawiciel się rodzi...

Niech się Wam, mili,

najlepiej powodzi.

Niech Wam służy szczęście

0 każdej godzinie.

i niech Was dobrego

nic w życiu nie minie.

Z okazji świąt Bożego Narodzenia

Wszystkiego najlepszego dla wszystkich forumowiczów przesyła Sławek z Agą

Posted
ja niestety z życzeniami świątecznymi nie będę już wyskakiwał chociaż mam nadzieję że wszystkim przebiegły spokojnie i bez żadnych incydentów, za to na Nowy Rok życzę Wam wszystkiego co najlepsze, oby przykrości i smutki Was omijały. mam świadomość że lepiej może nie będzie ale życzę żeby ten Nowy nadchodzący Rok 2014 przynajmniej nie był gorszy od tego mijającego. DO SIEGO ROKU WSZYSTKIM.
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...