piotrekdyl Posted December 21, 2013 Report Posted December 21, 2013 Co powiecie na ten traktorek: http://www.sklepalko.pl/trawniki-koszenie/traktorki/traktorek-t-953-a-comfort.html ? Zastanawiam się nad jego zakupem. Quote
VoYtek8 Posted December 21, 2013 Report Posted December 21, 2013 Cena to jakaś paranoja. Za to można mieć prawdziwy ciągnik, a nie coś takiego. Pozdrawiam Quote
Tofik Posted December 21, 2013 Report Posted December 21, 2013 Ty Wojtku ja zwykle jakoś sceptycznie jesteś nastawiony do takich i podobnych rzeczy:)Przecież kosiareczka niczego sobie fakt cena spora ale jak ktoś ma dużą powierzchnię trawnika i pieniądze żeby sobie na taki sprzęt pozwolić to dlaczego nie?Bynajmniej jak dla mnie jak kogoś stać na taki sprzęt to raczej nie interesuje go kupno ciągnika za 10tyśPozdrawiam Quote
VoYtek8 Posted December 21, 2013 Report Posted December 21, 2013 Bo ogólnie nie przepadam za takimi tematami na forum ROLNICZYM bo to jest temat typowo ogródkowy. Mniejsza o to. Kosiarka nie jest wcale taka duża, firma ta nie jest jakaś strasznie prestiżowa, a ceny ma dość spore. Pozdrawiam Quote
Robert ;-) Posted December 21, 2013 Report Posted December 21, 2013 Mój wujek kupił kiedyś taki sprzęt,kosiarka to trawnika z tego dobra,ale trzeba poprawić od siatki i od drzewek tak więc kosiarka ręczna jest potrzebna;[ ale kosi się nią fajnie tylko paliwa to pali duże ilości;[ kiedyś podpiąłem pod nią przyczepę od ciągnika co waży 500 kg i pociągnęła ją;].A w zimę można pług do śniegu zamontować,więc sprzęt użyteczny tylko ta cena;[ wujek zapłacił 4500 z 7lat temu. Quote
Tofik Posted December 21, 2013 Report Posted December 21, 2013 Ile firm tyle kosiarek i każda na swój sposób ceni a renomę na rynku tylko dobrym sprzętem można sobie wyrobić bo niektórzy wolą wydać więcej i mieć sprzęt który posłuży wiele lat:) Pozdrawiam Quote
grzepaku1 Posted December 21, 2013 Report Posted December 21, 2013 zastanawia mnie jeden fakt dlaczego producent podaje że maksymalna powierzchnia koszenia trawnika to 3000m czy się obawia że przy większej powierzchni nie wytrzyma 3 lat gwarancji? Quote
Robert ;-) Posted December 21, 2013 Report Posted December 21, 2013 Bardzo możliwe albo że po skoszeniu takiego trawnika kosiarka się przegrzeje;[ Quote
Stiven1983 Posted December 26, 2013 Report Posted December 26, 2013 A może jest błąd i powinno być od 3000m Quote
Recommended Posts