fendt716 Posted February 23, 2009 Report Posted February 23, 2009 Od pewnego czasu zastanawiam sie na kupnem . i sie wacham . mialem kupywac ciagnik z turem ale trafila sie okazja kupilem drugiego fenda po okazji tylko tyle ze bez tura. i teraz sie zastanawiam co bedzie lepsze dokupic tura do ciagnika czy ładowarke ????? Quote
rolnik570 Posted February 23, 2009 Report Posted February 23, 2009 Tur jest tańszy...ale też zależy do czego ci jest potrzebny. I musisz się zastanowić co by ci lepiej pasowało. Ja też mam mam zamiar kupić ładowarkę teleskopową i się zastanawiam jakiej firmy wziąć.. Quote
fendt716 Posted February 25, 2009 Author Report Posted February 25, 2009 Dokladnie ładowarka by bardzień mi odpowiadala chyba , pomimo tego ze droga . zostalo mi jeszcze troche kasy bo na jesieni kupilem sieczkarnie , i ostatnio jeszcze ziemi . Wiesz Weidemann ładowarki sa dobre. tylko nie wiem czy on takie duze robi , bo ogladalem to taka jest jak by mi pasowala wlasnie . Quote
krzysiek Posted February 26, 2009 Report Posted February 26, 2009 ja osobiście mam tura ale ładowarka jest lepsza i używane wcale niesą takie droge za 70 tys. już kupisz a za lepszego tura też trzeba zapłacić 40tys. Quote
ROMANXK Posted March 2, 2009 Report Posted March 2, 2009 polecam ładowankę manitu są bardzo dobre i wytrzymałe sam mam to wiem Quote
krzysiek Posted March 2, 2009 Report Posted March 2, 2009 ładowarki manitu często są spotykane używaną można niedrogo kupic Quote
Recommended Posts