tomaszzimian Posted December 22, 2013 Report Posted December 22, 2013 siema mam pytanie gdy zrobię prawo jazdy na kat T w wieku 16 lat to z czym mogę jeździć wiem że z przyczepą lub z 2 przyczepami i z czym jeszcze? Quote
pawelxy1 Posted December 22, 2013 Report Posted December 22, 2013 Z wszystkim;dJak masz na T to z wszystkim doczepionym do ciągnika Quote
tomaszzimian Posted December 22, 2013 Author Report Posted December 22, 2013 Z wszystkim;dJak masz na T to z wszystkim doczepionym do ciągnika A ha dzięki czytałem w necie i było że mogę z przyczepami i dalej nic Quote
aagusia1008 Posted December 23, 2013 Report Posted December 23, 2013 Pawełku nie byłabym taka pewna czy ze wszystkim... Jutro dokładnie się dowiem i napisze Quote
VoYtek8 Posted December 23, 2013 Report Posted December 23, 2013 Prawo jazdy kategorii T uprawnia do kierowania:Ciągnikiem rolniczym lub pojazdem wolnobieżnym, zespołem pojazdów, złożonym z ciągnika rolniczego z przyczepą (przyczepami) lub pojazdu wolnobieżnego z przyczepą (przyczepami), pojazdami określonymi dla prawa jazdy kat. AM. Pozdrawiam Quote
Recommended Posts