edek Posted December 31, 2013 Report Posted December 31, 2013 Witam Wszystkich Forumowiczów Przed nami kolejny rok. Życzę Wam w tym nadchodzącym roku wszelkiej pomyślności w sferze życia osobistego, rodzinnego, zawodowego. Aby Wam się powodziło w Waszych gospodarstwach, aby plony były wysokie, aby w hodowli się dużo rodziło, aby mało było problemów i zmartwień. Żeby pogoda dopisywała i kasa w portfelu zostawała Wszystkiego Najlepszego !!!!!!!!!!! Wojtek
Rico Posted December 31, 2013 Report Posted December 31, 2013 dziękuję razem z całą rodzinką i również samych sukcesów, wysokich plonów, nie psujących się maszyn w nowym lepszym przyszłym 2014 roku
Tofik Posted December 31, 2013 Report Posted December 31, 2013 Ja też się podepnę choć króciutko:) Udanego Sylwestra i Wszystkiego Najlepszego w nadchodzącym 2014rokużyczySławek z Agą
*SSaPeRR* Posted December 31, 2013 Report Posted December 31, 2013 I ode mnie parę słów. Życzę wszystkim udanego i mile spędzonego Sylwestra. Czy to na imprezie, czy chrapiąc w łóżeczku, lub siedząc z rodzinką lub znajomymi przed TV. Życzę też udanego Nowego Roku. I oby cały nadchodzący 2014 rok mijał po Waszej myśli. Oby udało się zrealizować wszystko co sobie zaplanujecie. A jeśli mają być jakieś niespodzianki nie po Waszej myśli, oby były to tylko te miłe. Pozdrawiam.
wiesieki1202 Posted December 31, 2013 Report Posted December 31, 2013 Wszystkiego naj naj lepszego w nowym roku zeby byl lepszy od tego starego zeby w kazdej dziedzinie zycia sie Wam ukladalo i powodzilo
SLOWPOCK Posted December 31, 2013 Report Posted December 31, 2013 To ode mnie też, zdrowia i przede wszystkim szczęścia:) Bo na Titanicu wszyscy byli zdrowi tylko szczęścia im brakło Pijanego Sylwestra i kaca w Nowy Rok:) Pozdrawiam
VoYtek8 Posted December 31, 2013 Report Posted December 31, 2013 To i ja się do życzeń dołączę: Życzę wszystkiego użytownikom tego forum oraz gościom z okazji nadchodzącego roku 2014, liczę na to że wszyscy osiągniemy w tym roku prywatne skucesy, uda nam się osiądnąć dobre plony, a pogoda bedzie dla nas łaskawa. Jeszcze duużo szczęscia i przede wszystkim zdrowia bo jak tego nie ma to już jest bieda. Ogólnie wszystkiego dobrego i do zobaczenia w przyszłym roku! Pozdrawiam
aagusia1008 Posted December 31, 2013 Report Posted December 31, 2013 Spełnionego przyszłego i abyście nie wracali do domy na czworaka
pawelxy1 Posted December 31, 2013 Report Posted December 31, 2013 Wszystkim życzę Szczęśliwego Nowego 2014roku, dobrej zabawy, dobrego szampana, spełnienia najskrytszych marzeń, by ten nadchodzący rok przyniósł wiele radości. Aby ten Nowy Rok był lepszy od mijającego. A także dużo sukcesów w gospodarstwie, jak najmniejstrat, jak najwięcej radości z tego co robicie i by wam nigdy nie brakowało pieniędzy i miłości;dPozdrawia Paweł;d
kubusjettaII Posted December 31, 2013 Report Posted December 31, 2013 również życzę wszystkim wszystkiego co najlepsze w tym nadchodzącym Nowym Roku 2014
Robert ;-) Posted December 31, 2013 Report Posted December 31, 2013 Też życzę wszystkim z forum i waszym rodzinom wszystkiego dobrego w nowym roku może będzie lepszy od tego starego pozdrawiam ;]
Kamilc-360 Posted December 31, 2013 Report Posted December 31, 2013 To ja też się przyłącze i życzę Wam Wszystkim Zdrowia, Szczęścia, Pomyślności no i oczywiście wysokich plonów w tym Nowym 2014 Roku :-)
DuzyGrzegorz Posted December 31, 2013 Report Posted December 31, 2013 Błogosławieństwa Bożego, zdrowia, szczęścia, pomyślności i nowych marzeń w miejsce spełnionych w Nowym Roku dla Administratorów, Moderatorów, Was drodzy Forumowicze, goście naszego Forum, Waszych rodzin, bliskich i przyjaciół życzy Grzegorz z rodziną. Szczęść Boże Wam wszystkim i całej Ojczyźnie!
sloneczko008 Posted January 1, 2014 Report Posted January 1, 2014 A ja choć dawno tu nie zaglądałam to życzę Wam wszystkim na ten Nowy 2014 Rok:Przyjemności w dotyku,Słodkości w przełyku,Szelestu w kieszeniI słońca promieni Oraz by Nowy Rok całyPo prostu był wspaniały! :)
przemek2092 Posted January 1, 2014 Report Posted January 1, 2014 Ja również życzę przede wszystkim zdrowia i spełnienia marzeń
Recommended Posts