Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam Wszystkich Forumowiczów :)

Przed nami kolejny rok.

Życzę Wam w tym nadchodzącym roku wszelkiej pomyślności w sferze życia osobistego, rodzinnego, zawodowego.

Aby Wam się powodziło w Waszych gospodarstwach, aby plony były wysokie, aby w hodowli się dużo rodziło, aby mało było problemów i zmartwień. Żeby pogoda dopisywała i kasa w portfelu zostawała :)

Wszystkiego Najlepszego !!!!!!!!!!!

Wojtek :)

Posted
dziękuję razem z całą rodzinką :) i również samych sukcesów, wysokich plonów, nie psujących się maszyn w nowym lepszym przyszłym 2014 roku :)
Posted

I ode mnie parę słów. ;)

Życzę wszystkim udanego i mile spędzonego Sylwestra. Czy to na imprezie, czy chrapiąc w łóżeczku, lub siedząc z rodzinką lub znajomymi przed TV. :P

Życzę też udanego Nowego Roku. I oby cały nadchodzący 2014 rok mijał po Waszej myśli. Oby udało się zrealizować wszystko co sobie zaplanujecie. A jeśli mają być jakieś niespodzianki nie po Waszej myśli, oby były to tylko te miłe.

Pozdrawiam. :)

Posted
To i ja się do życzeń dołączę: Życzę wszystkiego użytownikom tego forum oraz gościom z okazji nadchodzącego roku 2014, liczę na to że wszyscy osiągniemy w tym roku prywatne skucesy, uda nam się osiądnąć dobre plony, a pogoda bedzie dla nas łaskawa. Jeszcze duużo szczęscia i przede wszystkim zdrowia bo jak tego nie ma to już jest bieda. Ogólnie wszystkiego dobrego i do zobaczenia w przyszłym roku! :D Pozdrawiam :)
Posted

Wszystkim życzę Szczęśliwego Nowego 2014roku, dobrej zabawy, dobrego szampana,

spełnienia najskrytszych marzeń, by ten nadchodzący rok przyniósł wiele radości.

Aby ten Nowy Rok był lepszy od mijającego. A także dużo sukcesów w gospodarstwie, jak najmniej

strat, jak najwięcej radości z tego co robicie i by wam nigdy nie brakowało pieniędzy i miłości;d

Pozdrawia Paweł;d

Posted
Błogosławieństwa Bożego, zdrowia, szczęścia, pomyślności i nowych marzeń w miejsce spełnionych w Nowym Roku dla Administratorów, Moderatorów, Was drodzy Forumowicze, goście naszego Forum, Waszych rodzin, bliskich i przyjaciół życzy Grzegorz z rodziną. Szczęść Boże Wam wszystkim i całej Ojczyźnie!
Posted

A ja choć dawno tu nie zaglądałam to życzę Wam wszystkim na ten Nowy 2014 Rok:

Przyjemności w dotyku,

Słodkości w przełyku,

Szelestu w kieszeni

I słońca promieni

Oraz by Nowy Rok cały

Po prostu był wspaniały!

:) :) :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...