tomaszzimian Posted January 1, 2014 Posted January 1, 2014 Witam wszystkich rolników !Wczoraj zadzwonił mój kumpel żeby mu pomóc wywieź ziemię lecz gdy nastała noc to zaświeciłem tylną lampę roboczą w c 360 gdy już zakończyliśmy pracę o 23 to wyszłem żeby zgasić lampę roboczą i dzisiaj 1 stycznia 2014 roku sałem do byków i poszłem po ciągnik żeby przywieź kiszonkę dla byków gdy odczepiałem wycinarkę to zauważyłem że nie mam "wajchy czy jakoś tak" mianowicie chodź mi o to gdzie się pociąga żeby zapalić lampę roboczą nie wiem jak to się nazywa i nie wiem czy można dokupić lub jakoś zrobić ? Pozdrawiam Quote
przemek2092 Posted January 1, 2014 Posted January 1, 2014 Chodzi ci o ten włącznik przy lampie co jest ? Quote
tomaszzimian Posted January 1, 2014 Author Posted January 1, 2014 Chodzi ci o ten włącznik przy lampie co jest ? TAK ale chyba już takich nie produkują Quote
przemek2092 Posted January 1, 2014 Posted January 1, 2014 Możesz go zastąpić każdym innym byle ładnie ci pasowało go zamontować Quote
Robert ;-) Posted January 1, 2014 Posted January 1, 2014 Albo zrobić włącznik w środku na pulpicie, będzie wygodniej a zrobić i tak trzeba. Quote
michael00ursus Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 Ja mam zamontowane 360 taki http://allegro.pl/wlacznik-przelacznik-uniwersalny-910978-i3845413834.html tylko najlepiej zamontować w ciągniku bo na polu jak iejst to max sezon i do wymiany bo naleci kurzu i zaraz nie łączy a teraz ładnie mam zamontowane w kabinie i gra dwa do halogenowi a trzeci do koguta. Pozdrawiam Quote
Recommended Posts