tomaszzimian Posted January 1, 2014 Report Posted January 1, 2014 Witam wszystkich rolników !Wczoraj zadzwonił mój kumpel żeby mu pomóc wywieź ziemię lecz gdy nastała noc to zaświeciłem tylną lampę roboczą w c 360 gdy już zakończyliśmy pracę o 23 to wyszłem żeby zgasić lampę roboczą i dzisiaj 1 stycznia 2014 roku sałem do byków i poszłem po ciągnik żeby przywieź kiszonkę dla byków gdy odczepiałem wycinarkę to zauważyłem że nie mam "wajchy czy jakoś tak" mianowicie chodź mi o to gdzie się pociąga żeby zapalić lampę roboczą nie wiem jak to się nazywa i nie wiem czy można dokupić lub jakoś zrobić ? Pozdrawiam Quote
przemek2092 Posted January 1, 2014 Report Posted January 1, 2014 Chodzi ci o ten włącznik przy lampie co jest ? Quote
tomaszzimian Posted January 1, 2014 Author Report Posted January 1, 2014 Chodzi ci o ten włącznik przy lampie co jest ? TAK ale chyba już takich nie produkują Quote
przemek2092 Posted January 1, 2014 Report Posted January 1, 2014 Możesz go zastąpić każdym innym byle ładnie ci pasowało go zamontować Quote
Robert ;-) Posted January 1, 2014 Report Posted January 1, 2014 Albo zrobić włącznik w środku na pulpicie, będzie wygodniej a zrobić i tak trzeba. Quote
michael00ursus Posted January 2, 2014 Report Posted January 2, 2014 Ja mam zamontowane 360 taki http://allegro.pl/wlacznik-przelacznik-uniwersalny-910978-i3845413834.html tylko najlepiej zamontować w ciągniku bo na polu jak iejst to max sezon i do wymiany bo naleci kurzu i zaraz nie łączy a teraz ładnie mam zamontowane w kabinie i gra dwa do halogenowi a trzeci do koguta. Pozdrawiam Quote
Recommended Posts