Jump to content

Recommended Posts

Posted
Jak chcesz to ci moga nr tel załatwić od goscia kiery mo hodowla królików może on ci pomoże.wiem ze kiedyś sprzedawał króliki z rodowodym.jak chcesz nr napisz domnie wiadomosc
  • 4 months later...
  • 8 months later...
Posted

Witam

Skupuje króliki w wadze od 2.8kg-3.5kg

proszę o kontakt 667036104

Witam. Czy jest pan zainteresowany skupem królików z woj. pomorskiego. Jak wygląda to cenowo i minimalna jednorazowa ich ilość. Proszę o odpowiedź na adres e-mail: marrcin998@wp.pl. Z góry dziękuję za odpowiedź.

• 2 weeks later...
Posted

Witam również jestem zainteresowany zakupem królików ale na mniejszą skale jak kolega tomasz1856. Pytałem już w mojej okolicy ale już nikt prawie już nie hoduje. Jestem z okolic Kalisza, woj. wielkopolskie. Czy ktoś z was orientuje się lub zna osobę handlującą w tym rejonie, chodzi mi o sprawdzonego hodowce. Jeżeli nie macie pojęcia o sprzedaży w mojej okolicy, może coś doradzicie w tym temacie lub odezwie jakiś bliski hodowca.

Pozdrawiam

Posted

Dzięki za wskazówkę Kuba, zbliża się weekend i dzień targu może wkrótce coś się zmieni a wtedy podzielę się informacjami z Wami. Niestety targi w środku tygodnia odpadają, bo pracuje w godzinach otwarcia.

Pozdrawiam

• 1 year later...