kamyk Posted March 6, 2011 Report Posted March 6, 2011 Posiadam rozdrabniacz bijakowy h-113/5. Muszę wymienić w nim bijaki ale nie wiem gdzie mogę je dostać. Wymiary bijaka 150x45x5 [mm], i mają 2 otwory ?20[mm]. Czy ktoś wie gdzie mógłbym kupić takie bijaki? Potrzebne mi jest nr tel. sklepu lub jego str internetowa. Quote
Guest Gość Posted March 7, 2011 Report Posted March 7, 2011 To co piszesz to ten rozdrabniacz to chyba stary model, zapytaj w Agromie , oni mają katalogi i cos dobiorą i Ci sprowadzą jak nie to do ślusarza i Ci zrobi na wymiar, ale chyba jak gdzieś znajdziesz gotowy - część zamienną to taniej Cię wyjdzie. Quote
Guest Damian Posted March 24, 2011 Report Posted March 24, 2011 Posiadam rozdrabniacz bijakowy h-113/5. Muszę wymienić w nim bijaki ale nie wiem gdzie mogę je dostać. Wymiary bijaka 150x45x5 [mm]' date=' i mają 2 otwory ?20[mm']. Czy ktoś wie gdzie mógłbym kupić takie bijaki? Potrzebne mi jest nr tel. sklepu lub jego str internetowa. Rok temu kupiłe kosiarke bijakową meaad w glywicach wysuwana przesuwana cos pieknego i bijaki zamawiam w salonie Mandam sp.z.o.o 44-100Gliwice ul. Torunska2 tel.032-232-26-60 MANDAM.COM.PL Quote
solarrrr Posted May 3, 2013 Report Posted May 3, 2013 widze ze jakaś ładna reklama Mandamków heheheszkoda ze firma MEAAD już musiała zmienic nazwe z racji tego ze produkowali taki wesoły sprzęt. Zadzwoń kolego do Rolmexu oni Ci doradzą i powiedzą ,nic nie musisz zamawiać,doradzą jak nikt inny Quote
massay1 Posted May 3, 2013 Report Posted May 3, 2013 Damian rozdrabniacz o którym mowa w pierwszym poście jest do zboża, to śrutownik. A ty wyskoczyłeś z mulczerem. Instrukcja i kataloghttp://instrukcja.pl/i/rozdrabniacz_bijakowy_h1134_katalog_czesci_i_instrukcja_obslugiA tu przykład, cały komplecik.http://sklep.techrol.com/catalog/product/id/494 Quote
szpila48@wp.pl Posted May 3, 2013 Report Posted May 3, 2013 Witam ok mam ciągnik o mocy 38KM i jestem zainteresowany kupnem mulczera do łąk .Czy mogę liczyć na fachowe doradztwo w sprawie wyboru i rodzaju tego sprzętu Quote
Recommended Posts