Jump to content

Recommended Posts

Posted
Posiadam rozdrabniacz bijakowy h-113/5. Muszę wymienić w nim bijaki ale nie wiem gdzie mogę je dostać. Wymiary bijaka 150x45x5 [mm], i mają 2 otwory ?20[mm]. Czy ktoś wie gdzie mógłbym kupić takie bijaki? Potrzebne mi jest nr tel. sklepu lub jego str internetowa.
Guest Gość
Posted
To co piszesz to ten rozdrabniacz to chyba stary model, zapytaj w Agromie , oni mają katalogi i cos dobiorą i Ci sprowadzą jak nie to do ślusarza i Ci zrobi na wymiar, ale chyba jak gdzieś znajdziesz gotowy - część zamienną to taniej Cię wyjdzie.
  • 3 weeks later...
Guest Damian
Posted

Posiadam rozdrabniacz bijakowy h-113/5. Muszę wymienić w nim bijaki ale nie wiem gdzie mogę je dostać. Wymiary bijaka 150x45x5 [mm]' date=' i mają 2 otwory ?20[mm']. Czy ktoś wie gdzie mógłbym kupić takie bijaki? Potrzebne mi jest nr tel. sklepu lub jego str internetowa.

Rok temu kupiłe kosiarke bijakową meaad w glywicach wysuwana przesuwana cos pieknego i bijaki zamawiam w salonie Mandam sp.z.o.o 44-100Gliwice ul. Torunska2 tel.032-232-26-60 MANDAM.COM.PL

• 2 years later...
Posted

widze ze jakaś ładna reklama Mandamków :) hehehe

szkoda ze firma MEAAD już musiała zmienic nazwe z racji tego ze produkowali taki wesoły sprzęt.

Zadzwoń kolego do Rolmexu oni Ci doradzą i powiedzą ,nic nie musisz zamawiać,doradzą jak nikt inny