eres9596 Posted March 7, 2011 Report Posted March 7, 2011 Posiadam - wg mojej orientacji - ciekawą ofertę dostaw miodu od ukraińskich pszczelarzy.Cena za 1 kg - loko pszczelarz - 12zł.Jestem Współorganizatorem Ogólnopolskiej Ekologicznej Spółdzielni Socjalnej MLEKOMATY,która między innymi ma zajmować się dystrybucją tego miodu w automatach WEDINGOWYCH zlokalizowanych przy MLEKOMATACH.Poszukuję osoby z kapitałem w celu prowadzenia Hurtowni Miodu na potrzeby organizowanej spółdzielni.Osoba z kapitałem może rozważyć możliwość bycia Prezesem całej Spółdzielni.Wszystko jest jeszcze otwarte.Informacje o spółdzielni można znaleźć pod adresem: Zainteresowani proszeni są o kontak na adres eres9596@kki.net.pl Quote
Guest Gość Posted June 14, 2011 Report Posted June 14, 2011 \Witam.Jestem zainteresowana wspolpraca.prosze o kontakt natasza99,64@o2.pl Quote
Farmerek Posted June 24, 2011 Report Posted June 24, 2011 Akurat produktom mleczarskim i Vendingowi jest raczej nie po drodze. Czy np. dziecko kupi mleko mają do wyboru Colę lub Pepsi? Wątpię. Poza tym po ile będzie kubek mleka po 2 zł, nikt nie kupi za taką cenę, a maszynę trzeba utrzymać. Quote
Recommended Posts