darful Posted January 11, 2014 Report Posted January 11, 2014 Mam do Was pytanie,gdzie można znaleźć do wglądu dokumenty,zgody na postawienie słupa energetycznego na działce prywatnej przez poprzedniego właściciela(rodzice,lata 70-te)? Quote
aagusia1008 Posted January 11, 2014 Report Posted January 11, 2014 Najbliższy wydział geodezji ? Ale nie jestem pewna. Quote
DuzyGrzegorz Posted January 11, 2014 Report Posted January 11, 2014 Tam gdzie wydawali pozwolenie na budowę linii czyli w wydziale budownictwa starostwa. Temat jest bardziej złożony. Podaj na PW e-mail to wyślę Ci dokładny opis prawny tej sytuacji ze słupami. Pozdrawiam! Quote
Zbyszek77 Posted February 6, 2014 Report Posted February 6, 2014 W takich sprawach najlepiej skorzystać z pomocy prawnej. Sami mamy spokój, nie brniemy w coś o czym mamy znikome pojęcie, a dodatkowo mamy szansę powalczyć o większe odszkodowanie. A prawnicy drugiej strony też dbają o "swoje" interesy i stracić zbyt wiele nie mogą Ja kilka lat temu korzystałam z ich usług - http://www.odszkodowaniaenergetyczne.pl/ - jestem zadowolony Quote
Stiven1983 Posted February 19, 2014 Report Posted February 19, 2014 Ciekaw jestem czy we przypadku kiedy na polu jest kilka slupów i nie była podpisana zgoda na ich postawienie w przeszłości to czy można zamiast odszkodowania i lipnych służebności strać się o bardziej bezkolizyjne usytuowanie słupów na miedzach?? Quote
Recommended Posts