Jump to content

Czy jesteś za założeniem działu "Polityka"?  

1 member has voted

1. 1. Czy jesteś za założeniem działu "Polityka"?

Recommended Posts

Posted
Witam, chciałbym się was zapytać czy jesteście z tym by założyć nowy dział pod tytułem "Polityka" lub jakimś innym podobnym. ;) Kiedyś sam byłem temu przeciwny, ale tylko krowa zdania nie zmienia, więc teraz jestem za z wielu przyczyn. Ogólnie teraz w polityce krajowej i zagranicznej dzieją się wciąż ważne rzeczy i warto o tym rozmawiać bo to tematy często istotne dla rolników, a na pewno dla każdego Polaka. Więc co o tym sądzicie? Proszę o uzasadnianie swojej opinii jeśli już ktoś zechce się wypowiadać. ;) Pozdrawiam :)
Posted
ja się wyłamię i powiem że nie jestem za. uważam że w takim dziale może być dużo sporów i konfliktów.u nas jest tak że jak chcesz wywołać spór to podaj temat polityki, religii, i pieniędzy, ale to jednostka ma się dostosować do ogółu a nie odwrotnie...
Posted
Wiesz tyle że coś nowego na forum jest potrzebne bo tutaj już nic się nie dzieje. Naprawdę na tym forum już ciężko jest napisać jakiś post bo zwyczajnie nie ma o czym... Tematy polityczne na pewno wszystko ożywią. Cóż sami dużą grupą pisaliście jaki tutaj bałagan i że wszystko nie tak, więc jakieś zmiany czas zacząć. Pozdrawiam :)
Posted
Za......pewnie że tak,Voytec ma rację, osobiście zagorzałym politykiem nie jestem,ale trochę ożywi nasze forum, a propos nowych wątków to chciałem poruszyć też sprawę zakładania ich nie szukając odpowiedzi w starszych postach, a zwłaszcza chodzi o nowych forumowiczów (nie wszyscy) :) zalecam poczytać i gotowe :)
Posted

Jak zapewne zauważyliście, właśnie dodałem nowy dział. Myślałem jak to zrobić, pokombinowałem i zrobiłem to tak:

polityka.jpg

Stwierdziłem, ze sama polityka byłaby dość samotna i zawsze powinna iść w parze z tym co się dzieje dookoła nas.

Po pierwsze proszę was o opinie czy taka forma jaką wymyśliłem jest ok, po drugie rozpoczęcie ciekawych dyskusji, by dział nie stał pusty:)

Posted
I jest pięknie! ;) Pokazałeś naprawdę klasę, sam nie wpadłbym na to aby utworzyć jeszcze dwa inne działy, a tak to naprawdę jest ładnie i ciekawie. :) Na pewno na forum także zapanuje większy porządek i o to właśnie chodziło. ;) Pozdrawiam :)
Posted
Dobre posunięcie, dział o imprezach targowych może być strzałem w 10, nie każdy wie gdzie i kiedy coś sie dzieje więc może to byc świetne miejsce do informacji tego typu jak i wniosków po takiej imprezie ;) oby sie sprawdziło ;) pozdrawiam