Stiven1983 Posted January 13, 2014 Posted January 13, 2014 [video=youtube]http://www.youtube.com/watch?v=yER4Bzbtbd8 Quote
VoYtek8 Posted January 13, 2014 Posted January 13, 2014 Widziałem ten film i wiele innych o Ursusie, widać jakie były wiązane nadzieje z tą firmą, a co mamy teraz. :/ Pozdrawiam Quote
adam1208 Posted January 14, 2014 Posted January 14, 2014 Dużo ludzi miało prace . Ostatnio przejeżdzałem koło fabryki . Szkoda że teraz nie wygląda to tak jak na tym filmie Quote
Rico Posted January 14, 2014 Posted January 14, 2014 traktory jak na tamte czasy były proste w obsłudze i mało awaryjne, exportowane nawet do Iraku Syri, do krajów arabskich a to dlatego były tak cenione na dużą wytrzymałość na przegrzewanie, byłem na targach rolniczych w kielcach i było stoisko duże właśnie ursusa, kolor zmienili na połączenie żółtego i czerwonego - pomarańcza, przedstawiciel powiedział że wrócili do starych wypróbowanych technik a nie elektronika, rynek znów zaczął oddychać świeżym powietrzem, zobaczymy Quote
Recommended Posts