kriss_222 Posted January 13, 2014 Report Posted January 13, 2014 Witam mam pytanie odnośnie ubezpieczenia gospodarstwa, chodzi o budynki i ziemie.w sumie z tego co wiem owe ubezpieczenie jest obowiązkowe. Może się orjętujecie w jakim towarzystwie ubezpieczyć aby było tanio i dobrze. co takie ubezpieczenie obejmuje. Czytając o ubezpieczeniach, wyczytałem że państwo zwraca 50 % kosztów ubezpieczenia, wie ktoś jak to się odbywa ?. jakieś szczególne warunki trzeba spełnić. Quote
kswiderski Posted June 20, 2014 Report Posted June 20, 2014 Wybór odpowiedniego ubezpieczyciela jest trudny z powodów oczywistych. Wysokość składki obowiązkowych ubezpieczeń naliczana jest indywidualnie i zależy od stałych czynników. Natomiast inaczej jest z polisami dobrowolnymi. Wysokość składki jest uzależniona od tego co dana polisa zabezpiecza i czego dotyczy. Szczegóły ubezpieczeń dokładnie są opisane w artykułach na stronie www.mfind.pl/akademia/ Zapraszam do lektury.W razie dodatkowych pytań jestem do dyspozycji. Pozdrawiam Kamil Świderski - Mfind Quote
Sklep.Mizar.com.pl Posted July 9, 2014 Report Posted July 9, 2014 Zgadzam się,w dzisiejszych czasach ciężko jest wybrać dobrą firmę ubezpieczeniową,która faktycznie będzie odpowiedzialna i która nie chce naciągać nas tylko i wyłącznie na cenę. Najlepiej przejść się po biurach i zapytać o konkretne oferty co wchodzi w zakres ubezpieczenia. Quote
Recommended Posts