jacek021069 Posted January 15, 2014 Report Posted January 15, 2014 Witam, chciałbym prosić o opinie kosiarki dyskowej Kuźnia Quote
darekkrol Posted January 23, 2014 Report Posted January 23, 2014 Witam . Ja posiadam kosiarkę dyskową z Kuźni przywoził mi pewien Pan z Gniezna w tamtym roku . Powiem szczerze ze nie mam zastrzeżeń co do pracy kosiarki jak i serwisu . Wszystko tak jak było mówione jest . Także mogę śmiało polecić. Mam jego w wizytówkę, numer mogę podać na priv. Pozdrawiam Darek Quote
bernadeta1990 Posted January 24, 2014 Report Posted January 24, 2014 Piszę z polecenia taty który poprosił mnie o udzielenie opinii na temat kosiarki dyskowej KUŹNIA . Kosiarka spełnia pokładane w niej nadzieje . Jak najbardziej godna polecenia . Polecam tak jak mój przedmówca. Quote
matkra34 Posted January 26, 2014 Report Posted January 26, 2014 cześć natomiast ja proszę o opinie na temat kosiarki rotacyjnej 165 firmy kuźnia chcę takom zakupić czy to dobry wybór Quote
Recommended Posts