lottomito Posted July 13, 2014 Report Posted July 13, 2014 Witajcie. Trochę to trwało ale w końcu stałem się posiadaczem Fortschritt-a zt 303. Mam go 2 dzień i nie bardzo wiem co z czym i do czego. Ma może ktoś instrukcję do czego służą poszczególne wajchy. Proszę o jakieś podpowiedzi np. jak podnieść podnośnik żeby na ziemii nie leżał. wrzuć fotki kabiny/tych wajch to pomożemy. Większość traktorów ma ideogramy ogólnie stosowane. Quote
franjo3 Posted July 13, 2014 Author Report Posted July 13, 2014 Jutro powalczę z fotkami. Dzisiaj wyrywałem drzewka. Uciecha po pachy mówię wam banan na 100%. Podnośnik już umiem podnosić bo zapomniałem puścić sprzęgła. Apropo to za forsza dałem 6000 z papierami. Zardzewiały ale jaki czad !!! Pewnie będę miał do was 1000 pytań. Pozdrawiam. Quote
Miki Posted July 13, 2014 Report Posted July 13, 2014 Zardzewiały jak zardzewiały blachy to nic najważniejszy jest stan techniczny . Życze Ci przyjemnego użytkowania i jak najmniej awarii.Pozdrawiam! Quote
franjo3 Posted July 17, 2014 Author Report Posted July 17, 2014 Pytania jak używać fortschritta przeniosłem do innego postu. Dziękuję za Wasze sugestie i odpowiedzi.Ten temat poproszę zamknąć. Quote
Recommended Posts