startom Posted January 17, 2014 Report Posted January 17, 2014 Juz co prawda napisalem swoj pierwszy post ale grzecznosc wymaga aby sie przywitac.Wiec witam wszystkich.NIe jestem jeszcze rolnikem , ale taki plan chodzi mi po glowie.Chcialbym otworzyc farme jeleni - na razie zbieram informacje, ucze sie.Z wyksztalcenia jestem inzynierem telekomunikacji i od prawie 15 lat uruchamiam sieci komorkowe, z czego od ponad 8 lat za granica - pracowalem juz na 4 kontynentach.Mam juz dosc jednak podrozowania, lotnisk itd - chcialbym osiasc w jednym miejscu i zaczac robic to o czym od dluzszego czasu rozmyslam.Mam nadzieje zfinalizowac w niedlugim czasie zakup od 15-20 ha lak - jesli moj kontrahent sie nie wycofa , a pozniej byc moze zaloze farme.Przede mna duzo nauki - ale to nie pierwszy raz w zyciu.Do uslyszenia.Tomek Quote
Robert ;-) Posted January 17, 2014 Report Posted January 17, 2014 Witam;] życzę powodzenia pozdrawiam ;] Quote
Rico Posted January 18, 2014 Report Posted January 18, 2014 cześć Tomek, trafiłeś w odpowiednie miejsce, mam nadzieję że twoje doświadczenie też i nam pomoże Quote
adam1208 Posted January 18, 2014 Report Posted January 18, 2014 Witam i zachęcam do udzielania się Quote
dominika1989 Posted January 18, 2014 Report Posted January 18, 2014 cześć Tomek. Zainteresowanie jeleniowatymi rośnie na forum wiec z pewnością znajdziesz tematy do czytania. Quote
Tofik Posted January 18, 2014 Report Posted January 18, 2014 Witamy w naszym gronie:)Pozdrawiam Quote
Recommended Posts