Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nie wiem czemu ale jeżeli chodzi o gry zespołowe to nasze drużyny potrafią dobrze grać i wygrywać a potem jest jakby kryzys i nie potrzebne starty po czym są nie potrzebne nerwy i gonienie wyniku:(

No a co nasi dziś pokażą no to zobaczymy za nie cale 1,5godz bo mecz o 20:10:) (o ile dobrze pamiętam)

Pozdrawiam

Posted
Ja pewnie niedługo lecę oglądać bo jest na co popatrzeć. ;) Polaków uważam za faworytów bo potrafią grać z presją i są silnym zespołem. Teraz jest ładnie, bo są szanse, ale oglądałem mecz Chorwacji i to był kosmos... Naprawdę zagrany idelanie. Pozdrawiam :)
Posted
Bardzo chciałbym aby Polacy z Chorwatami wygrali, jednak patrząc na to obietkywnie to szanse są niestety małe, bo Chorwacja w tym roku to jak dla mnie z taką grą faworyt do mistrzostwa... Pozostaje tylko wierzyć w Polaków i się modlić o dobry rezultat. ;) Jeśli Polska wygra ten mecz to będzie oznaczało że możemy pokonać każdego. ;) Pozdrawiam :)
Posted
Cóż tego można było się spodziewać bo Chorwaci są stanowczy w obronie, finezyjni i skuteczni w ataku + na bramce też mają odpowiedniego człowieka. ;) Podsumowując ten mecz to jest tak iż zaskoczony nie jestem, jednak wiem że zawsze jakieś tam szanse na wygraną były, zwyciężyli lepsi. ;c Polacy trochę odpuścili w drugiej połowie bo pierwsza poszła dość lekko jak na Chorwatów no i wyszło. Jeszcze teraz istotny bój z Islandią, która też jest zespołem klasy mniej więcej Polski i patrząc na ich gre na tych mistrzostwach to będzie zacięty mecz i nikt nie może przewidzieć wyniku. ;) Pozdrawiam :)
Posted

A ja tam zawsze obstawiam na polaków i gdyby nie straty na początku 2 polowy to kto wie jak by sie mecz potoczył a co do piątkowego meczu to już nie będzie mecz takiej wagi jak dziś choć pewnie nasi i tak będą chcieli sie wykazać:)

Pozdrawiam

Posted
Fakt, odpuścili wtedy te 5 bramek i po sprawie, przy takiej randze meczy nie wolno pozwolić sobie na takie odskoki, ale taki jest sport, mimo wszystko mecz oglądało sie bardzo przyjemnie, pięknę gole po jednej jak i drugiej stronie ;D i wstydu nie przynieśli b ja jestem dumny z gry, myślę że to 5 miejsce było by w pełni zasłużone ;) pozdrawiam
Posted

Noi znowu przegraliśmy:( co za dramat w ostatnich sekundach meczu:( jedną bramka a była mala szansa na dogrywkę:)w skutek tego musimy sie pocieszyć 6 miejscem:)

Pozdrawiam

Posted
Po Polakach widać było zmęczenie całym turniejem. ;) Myślę że 6 miejsce idealnie odzwierciedla stan naszej reprezentacji. Jesteśmy w ścisłej Europejskiej czołówce bo trzeba było walczyć z najlepszymi rywalami, a jakoś dawaliśmy radę. Cóż widać teraz że w naszej reprezentacji brakuje jednego znacznego lidera, i silniejszej obrony oraz tego iż nasi zawodnicy czasem mieli 5 minut słabości że bramki nie potrafili strzelić, a tracili jedną za drugą. Jeśli to uda się naprawić to następna duża impreza to bedzie szansa na medal. ;) Ogólnie nie jest źle, chłopaki pokazali że mają jaja do walki. Pozdrawiam :)
  • 11 months later...
Posted

Mecz koszmarny, masa błędów u Polaków, brak błędów u Duńczyków, aż człowiek tęskni za Polskim zespołem sprzed kilku lat. Trzeba się po tym podnieść. :)

Przynajmniej z Francją nie gramy w następnym meczu, tylko ze Szwecją o ile komentator dobrze powiedział, więc nadzieja jest że dalej coś ugrają jak wyciągną wnioski z dzisiejszego meczu. Pozdrawiam :)

Posted

Teraz już raczej słabych drużyn nie ma i wszystko może sie zdarzyć:) poza tym nie ważne z kim sie gra tylko trzeba grać z głową i trafiać w bramkę a nie w bramkarza:)

Pozdrawiam