przemek2092 Posted January 21, 2014 Report Posted January 21, 2014 Witam, skoro piłka nożna ma swój wątek to myślę że ta dyscyplina sportu tym bardziej zasługuje na niego ;D tym bardziej że trwa turniej! zachęcam do dyskusji, kto ogląda dzisiejszy mecz ? ;D kto wygra ;d ? Quote
Tofik Posted January 21, 2014 Report Posted January 21, 2014 Witam myślę że nasi dziś dadzą rade:)oby tyko nie był taki dramat jak ostatnio bo na zawał można zajśćPozdrawiam Quote
przemek2092 Posted January 21, 2014 Author Report Posted January 21, 2014 No racja, to trzeba mieć mocne nerwy ;D muszą nasi zagrać równo i poprawić atak pozycyjny, jeśli to zrobią to będzie dobrze ;D Quote
Tofik Posted January 21, 2014 Report Posted January 21, 2014 Nie wiem czemu ale jeżeli chodzi o gry zespołowe to nasze drużyny potrafią dobrze grać i wygrywać a potem jest jakby kryzys i nie potrzebne starty po czym są nie potrzebne nerwy i gonienie wyniku:(No a co nasi dziś pokażą no to zobaczymy za nie cale 1,5godz bo mecz o 20:10:) (o ile dobrze pamiętam)Pozdrawiam Quote
VoYtek8 Posted January 21, 2014 Report Posted January 21, 2014 Ja pewnie niedługo lecę oglądać bo jest na co popatrzeć. Polaków uważam za faworytów bo potrafią grać z presją i są silnym zespołem. Teraz jest ładnie, bo są szanse, ale oglądałem mecz Chorwacji i to był kosmos... Naprawdę zagrany idelanie. Pozdrawiam Quote
admin Posted January 21, 2014 Report Posted January 21, 2014 Zerknąłem właśnie na wynik, prowadzimy 28:17. To coś niesamowitego. Quote
Tofik Posted January 21, 2014 Report Posted January 21, 2014 Noi gitara mecz do przodu 35-25:) Pozdrawiam Quote
przemek2092 Posted January 22, 2014 Author Report Posted January 22, 2014 Mecz piekny, Wyszomirski... az brak słów dzisaj mecz o wszystko z Chorwacja Quote
VoYtek8 Posted January 22, 2014 Report Posted January 22, 2014 Bardzo chciałbym aby Polacy z Chorwatami wygrali, jednak patrząc na to obietkywnie to szanse są niestety małe, bo Chorwacja w tym roku to jak dla mnie z taką grą faworyt do mistrzostwa... Pozostaje tylko wierzyć w Polaków i się modlić o dobry rezultat. Jeśli Polska wygra ten mecz to będzie oznaczało że możemy pokonać każdego. Pozdrawiam Quote
Rico Posted January 22, 2014 Report Posted January 22, 2014 brawo Polska, a to za potop hehehehe Quote
przemek2092 Posted January 22, 2014 Author Report Posted January 22, 2014 Z Chorwacją zawsze było ciężko, Polacy są na fali i jeśli zagrają tak jak wczoraj i nie popełnią błędów w ataku bo obrona wygląda całkiem dobrze to mamy szanse czekamy do 20 ;D Quote
Tofik Posted January 22, 2014 Report Posted January 22, 2014 Noi niestety polegliśmy:( 28-31 została nam gra o 5 miejsce:(Pozdrawiam Quote
VoYtek8 Posted January 22, 2014 Report Posted January 22, 2014 Cóż tego można było się spodziewać bo Chorwaci są stanowczy w obronie, finezyjni i skuteczni w ataku + na bramce też mają odpowiedniego człowieka. Podsumowując ten mecz to jest tak iż zaskoczony nie jestem, jednak wiem że zawsze jakieś tam szanse na wygraną były, zwyciężyli lepsi. ;c Polacy trochę odpuścili w drugiej połowie bo pierwsza poszła dość lekko jak na Chorwatów no i wyszło. Jeszcze teraz istotny bój z Islandią, która też jest zespołem klasy mniej więcej Polski i patrząc na ich gre na tych mistrzostwach to będzie zacięty mecz i nikt nie może przewidzieć wyniku. Pozdrawiam Quote
Tofik Posted January 22, 2014 Report Posted January 22, 2014 A ja tam zawsze obstawiam na polaków i gdyby nie straty na początku 2 polowy to kto wie jak by sie mecz potoczył a co do piątkowego meczu to już nie będzie mecz takiej wagi jak dziś choć pewnie nasi i tak będą chcieli sie wykazaćPozdrawiam Quote
przemek2092 Posted January 23, 2014 Author Report Posted January 23, 2014 Fakt, odpuścili wtedy te 5 bramek i po sprawie, przy takiej randze meczy nie wolno pozwolić sobie na takie odskoki, ale taki jest sport, mimo wszystko mecz oglądało sie bardzo przyjemnie, pięknę gole po jednej jak i drugiej stronie ;D i wstydu nie przynieśli b ja jestem dumny z gry, myślę że to 5 miejsce było by w pełni zasłużone pozdrawiam Quote
Tofik Posted January 24, 2014 Report Posted January 24, 2014 Noi znowu przegraliśmy:( co za dramat w ostatnich sekundach meczu:( jedną bramka a była mala szansa na dogrywkę:)w skutek tego musimy sie pocieszyć 6 miejscem:)Pozdrawiam Quote
przemek2092 Posted January 25, 2014 Author Report Posted January 25, 2014 Szoste miejsce jak na nasze warunki wydaje mi sie nie najgorsze mogło być lepiej ale trzeba zadowolic sie szóstym miejscem zadowolić Quote
VoYtek8 Posted January 25, 2014 Report Posted January 25, 2014 Po Polakach widać było zmęczenie całym turniejem. Myślę że 6 miejsce idealnie odzwierciedla stan naszej reprezentacji. Jesteśmy w ścisłej Europejskiej czołówce bo trzeba było walczyć z najlepszymi rywalami, a jakoś dawaliśmy radę. Cóż widać teraz że w naszej reprezentacji brakuje jednego znacznego lidera, i silniejszej obrony oraz tego iż nasi zawodnicy czasem mieli 5 minut słabości że bramki nie potrafili strzelić, a tracili jedną za drugą. Jeśli to uda się naprawić to następna duża impreza to bedzie szansa na medal. Ogólnie nie jest źle, chłopaki pokazali że mają jaja do walki. Pozdrawiam Quote
przemek2092 Posted January 21, 2015 Author Report Posted January 21, 2015 Halo Halo z braku czasu nie mogłem odnowić tego wątku wcześniej ale najwyższa pora ;D kto oglądał mecz z Rosją ;D ? Mistrzowie horroru ;D Quote
Tofik Posted January 22, 2015 Report Posted January 22, 2015 Hehe no tak Nasi potrafią nawet doprowadzić Rosjan do łez:) Quote
przemek2092 Posted January 24, 2015 Author Report Posted January 24, 2015 Mecz z Danią ;P początek ciężki Quote
Tofik Posted January 24, 2015 Report Posted January 24, 2015 Ciężki? to po prostu masakra:( no ale puki piłka w grze ... Quote
VoYtek8 Posted January 24, 2015 Report Posted January 24, 2015 Mecz koszmarny, masa błędów u Polaków, brak błędów u Duńczyków, aż człowiek tęskni za Polskim zespołem sprzed kilku lat. Trzeba się po tym podnieść. Przynajmniej z Francją nie gramy w następnym meczu, tylko ze Szwecją o ile komentator dobrze powiedział, więc nadzieja jest że dalej coś ugrają jak wyciągną wnioski z dzisiejszego meczu. Pozdrawiam Quote
damianus87 Posted January 24, 2015 Report Posted January 24, 2015 Sugerujesz ze Szwecją będzie łatwym przeciwnikiem? Śmiem niestety wątpić... :/ Quote
Tofik Posted January 24, 2015 Report Posted January 24, 2015 Teraz już raczej słabych drużyn nie ma i wszystko może sie zdarzyć poza tym nie ważne z kim sie gra tylko trzeba grać z głową i trafiać w bramkę a nie w bramkarza:)Pozdrawiam Quote
Recommended Posts