VoYtek8 Posted January 25, 2015 Report Posted January 25, 2015 Tak jak @tofikarius napisał: teraz już raczej słabych drużyn nie ma. Szwecja nie jest słaba, gdyby taka była to nie znalazła się na typ etapie rozgrywek. Jednak o wiele pozytywniej patrze na to że trzeba będzie zmierzyć się ze Szwedami, niż na mecz z Francją (gigantem który wygrywa prawie wszystko od kilku lat) która też mogła być naszym rywalem. Więc rywal trafił się pozytywny, wiadomo przegrać można z każdym, ale nasza reprezentacja beznadziejna nie jest.Z kim bysmy nie grali to teraz nie ma miejsca na błędy, bo każdy mecz to mecz o życie, więc trzeba tezymać kciuki! Pozdrawiam Quote
przemek2092 Posted January 26, 2015 Author Report Posted January 26, 2015 Gramy ze Szwedami ;D ciężki bój jak do tej pory i wyrównany mecz kto ogląda ? Quote
Tofik Posted January 26, 2015 Report Posted January 26, 2015 Jak by nie patrzeć to dużo lepiej nasza gra wygląda a niżeli z Duńczykami ale teraz "gramy o coś" tak więc jest i większa motywacja no a z Duńczykami no to można by powiedzieć że graliśmy o przysłowiową marchewkę Zobaczymy jak sie skończy bo przecież piłka w grze:)No proszę takiej końcówki sie nie spodziewałem:) Brawo chłopaki Pozdrawiam Quote
VoYtek8 Posted January 26, 2015 Report Posted January 26, 2015 Dało się? Dało! Chwilami słabo to wyglądało, bo strat i niewykorzystanych sytuacji było za dużo, jednak finalnie wyszedł świetny wynik. Mówiłem że nie będzie tak źle Teraz już chyba tak łatwo nie będzie, bo o ile się nie myle (jeśli tak to proszę mnie poprawić) będziemy grać z Chorwacją i na ten mecz już tak optymistycznie nie patrzę. Trzeba się cieszyć z dzisiejszego wyniku. Pozdrawiam Quote
przemek2092 Posted January 26, 2015 Author Report Posted January 26, 2015 Dokladnie gramy z Chorwacją łatwo nie będzie bo to Chorwaci mają brąz mistrzostw świata ale jeśli poprawimy grę w ataku, chodzi tu o uruchomienie skrzydeł i będziemy mniej prostych błędów popełniać to możemy byc nie do przejścia obronę mamy świetną Quote
przemek2092 Posted January 28, 2015 Author Report Posted January 28, 2015 Co za mecz !!! na granicy zawału była na końcówka!! mamy półfinał ;D Quote
VoYtek8 Posted January 28, 2015 Report Posted January 28, 2015 Piękny mecz był.. Takie widowiska mogą być emitowane codziennie. Z meczu na mecz jest coraz lepiej i błędów jest coraz mniej, pokonaliśmy Chorwację z którą mieliśmy problemy od lat. Z taką grą naprawdę wierze że mamy szanse na finał. Trzeba świętować! Pozdrawiam Quote
Tofik Posted January 28, 2015 Report Posted January 28, 2015 Jak gramy o coś to całkiem inaczej nasza gra wygląda aż milo jest takie "dramaty" oglądaćCiekawe jak pójdzie z Katarem?Pozdrawiam Quote
Tofik Posted January 30, 2015 Report Posted January 30, 2015 Witam noi nie daliśmy rady Katwarowi, ciekawe z kim zagramy o trzecie miejsce Hiszpania czy Francja jak myślicie? Quote
Tofik Posted January 30, 2015 Report Posted January 30, 2015 No i sprawa sie wyjaśnila gramy o brąz z Hiszpanami którzy przegrali z Francją.Tak sobie myślę jakie by bylo wydarzenie gdyby Katar dal radę Francuzom w finale Pozdrawiam Quote
przemek2092 Posted February 1, 2015 Author Report Posted February 1, 2015 Trwa mecz z Hiszpanią i nie jest za ciekawie, za dużo prostych błędów i to może sie zemścić na wyniku ;/ Quote
Tofik Posted February 1, 2015 Report Posted February 1, 2015 Zgadza sie 3min do końca a tu 2 bramki w plecy No ja pitole dogrywka hehe my jesteśmy mistrzami w tworzeniu dreszcowców Pierwsze 5min dogrywki i nadal mamy remis Ciekawe co przyniesie drugie 5 min? No i mamy brąz kto by przypuszczal że to będzie taki dramat no ale nasi to potrafią Idę muszę sie napić Quote
VoYtek8 Posted February 1, 2015 Report Posted February 1, 2015 I jest brąz! Ja osobiście uważam że nam należał się finał, bo mecz z Katarem budzi pewne kontrowersje.Dziś był horror do końca, ale jest się z czego cieszyć. Na następnej imprezie będzie finał. Pozdrawiam Quote
przemek2092 Posted February 1, 2015 Author Report Posted February 1, 2015 Ja nie mogę, na granicy zawału znowu ;D w domu wrzawa taka ;D brawo chłopaki za determinacje !! najlepszy mecz jaki widziałem ;D Quote
kubusjettaII Posted February 1, 2015 Report Posted February 1, 2015 nie wiem jak to wyglądało u Was, ale ja nawet nie za bardzo nie wiedziałem że grali. Ogólnie cieszę się z brązu, ale również z tego ze nie musiało mnie to przyprawiać o zawał... Quote
Tofik Posted February 1, 2015 Report Posted February 1, 2015 hehe zawał to mieli hiszpanie jak dwie sekundy przed końcem meczu dostali bramkę na remis A tak na marginesie to ciesze sie że Francuzi wygrali z Katarem czyli drużyną reszty świata Quote
Mastif Posted February 3, 2015 Report Posted February 3, 2015 Moim zdaniem jest to najlepsza Polska drużyna spośród innych sportów piłkarskich, nie chodzi tu tyko o wyniki ale także zgranie i wzajemne zaufanie. Szczypiorniści potrafią nie tylko przyprawiać nas o zawał jak wcześniej stwierdził kolega ale również podnieść na duchu i przywrócić wiare w naszą piękną ojczyzne. Dla mnie i tak byli najlepsi, czego nie trzeba udawadniać. Chłopaki nie grali za grubą kase jak ,,legia cudzoziemska'' z Kataru ale zagrali dla nas Polaków i o honor polskiej drużyny co jest bezcenne. Szacun! Quote
przemek2092 Posted February 4, 2015 Author Report Posted February 4, 2015 Bartas nie zapominajmy o naszych siatkarzach też chłopaki mają super zespół i stworzyli super mistrzostwa oby szczypiorniście poszli w ich slady w przyszłym roku kiedy będziemy gospodarzem mistrzostw Quote
Mastif Posted February 5, 2015 Report Posted February 5, 2015 Nie zapomniałem, poprostu ta druzyna jest mi jakby bliższa A co do mistrzostw Europy, które odbędą się u nas za rok, będziemy mieli wtedy wielkie wsparcie kibiców, których tak nam brakowało na meczach w Katarze. Przypomina mi się Bartosz Jurecki, który po zdobyciu gola, nawoływał kibiców także z Francji do dopingu białoczerwonych. Teraz będziemy u siebie, może i ja wybiore się na stadion w przyszłym roku Kto z Was również się wybiera? Quote
Recommended Posts