Jump to content

Recommended Posts

Posted

Tak jak @tofikarius napisał: teraz już raczej słabych drużyn nie ma. Szwecja nie jest słaba, gdyby taka była to nie znalazła się na typ etapie rozgrywek. Jednak o wiele pozytywniej patrze na to że trzeba będzie zmierzyć się ze Szwedami, niż na mecz z Francją (gigantem który wygrywa prawie wszystko od kilku lat) która też mogła być naszym rywalem. :) Więc rywal trafił się pozytywny, wiadomo przegrać można z każdym, ale nasza reprezentacja beznadziejna nie jest.

Z kim bysmy nie grali to teraz nie ma miejsca na błędy, bo każdy mecz to mecz o życie, więc trzeba tezymać kciuki! ;) Pozdrawiam :)

Posted

Jak by nie patrzeć to dużo lepiej nasza gra wygląda a niżeli z Duńczykami ale teraz "gramy o coś" tak więc jest i większa motywacja no a z Duńczykami no to można by powiedzieć że graliśmy o przysłowiową marchewkę:)

Zobaczymy jak sie skończy bo przecież piłka w grze:)

No proszę takiej końcówki sie nie spodziewałem:)

Brawo chłopaki

Pozdrawiam

Posted

Dało się? Dało! :D

Chwilami słabo to wyglądało, bo strat i niewykorzystanych sytuacji było za dużo, jednak finalnie wyszedł świetny wynik. Mówiłem że nie będzie tak źle ;)

Teraz już chyba tak łatwo nie będzie, bo o ile się nie myle (jeśli tak to proszę mnie poprawić) będziemy grać z Chorwacją i na ten mecz już tak optymistycznie nie patrzę.

Trzeba się cieszyć z dzisiejszego wyniku. Pozdrawiam :)

Posted
Dokladnie ;) gramy z Chorwacją ;) łatwo nie będzie bo to Chorwaci mają brąz mistrzostw świata ale jeśli poprawimy grę w ataku, chodzi tu o uruchomienie skrzydeł i będziemy mniej prostych błędów popełniać to możemy byc nie do przejścia ;) obronę mamy świetną ;)
Posted
Piękny mecz był.. :D Takie widowiska mogą być emitowane codziennie. Z meczu na mecz jest coraz lepiej i błędów jest coraz mniej, pokonaliśmy Chorwację z którą mieliśmy problemy od lat. Z taką grą naprawdę wierze że mamy szanse na finał. :) Trzeba świętować! Pozdrawiam :)
Posted

No i sprawa sie wyjaśnila :) gramy o brąz z Hiszpanami którzy przegrali z Francją.

Tak sobie myślę jakie by bylo wydarzenie gdyby Katar dal radę Francuzom w finale :)

Pozdrawiam

Posted

Zgadza sie 3min do końca a tu 2 bramki w plecy :(

No ja pitole dogrywka :)

hehe my jesteśmy mistrzami w tworzeniu dreszcowców :P

Pierwsze 5min dogrywki i nadal mamy remis :)

Ciekawe co przyniesie drugie 5 min?

No i mamy brąz kto by przypuszczal że to będzie taki dramat no ale nasi to potrafią :)

Idę muszę sie napić :P

Posted

I jest brąz! :D

Ja osobiście uważam że nam należał się finał, bo mecz z Katarem budzi pewne kontrowersje.

Dziś był horror do końca, ale jest się z czego cieszyć. Na następnej imprezie będzie finał. ;) Pozdrawiam :)

Posted

hehe zawał to mieli hiszpanie jak dwie sekundy przed końcem meczu dostali bramkę na remis :)

A tak na marginesie to ciesze sie że Francuzi wygrali z Katarem czyli drużyną reszty świata :)

Posted

Moim zdaniem jest to najlepsza Polska drużyna spośród innych sportów piłkarskich, nie chodzi tu tyko o wyniki ale także zgranie i wzajemne zaufanie. Szczypiorniści potrafią nie tylko przyprawiać nas o zawał jak wcześniej stwierdził kolega ale również podnieść na duchu i przywrócić wiare w naszą piękną ojczyzne. Dla mnie i tak byli najlepsi, czego nie trzeba udawadniać. Chłopaki nie grali za grubą kase jak ,,legia cudzoziemska'' z Kataru ale zagrali dla nas Polaków i o honor polskiej drużyny co jest bezcenne. Szacun! ;)

Posted

Nie zapomniałem, poprostu ta druzyna jest mi jakby bliższa ;)

A co do mistrzostw Europy, które odbędą się u nas za rok, będziemy mieli wtedy wielkie wsparcie kibiców, których tak nam brakowało na meczach w Katarze. Przypomina mi się Bartosz Jurecki, który po zdobyciu gola, nawoływał kibiców także z Francji do dopingu białoczerwonych. :cool: Teraz będziemy u siebie, może i ja wybiore się na stadion w przyszłym roku :)  Kto z Was również się wybiera?

• 2 months later...