michael00ursus Posted January 22, 2014 Report Posted January 22, 2014 Witam. Znajomy chce zakupić nowe rozdzielacze do 330 i 360 i był w agromie i powiedzieli mu za dwie niecałe 1500 zl. A pytanie jest takie co sadzicie o firmie hydrotor (bo to z tej własnie firmy są te rozdzielacze) i czy będą dobrze trzymać?? i jak długo ?? i co sadzicie o regeneracji starych ?? Quote
rolnik1500 Posted January 22, 2014 Report Posted January 22, 2014 Hydrotor to stara firma produkuje tak samo jak za PRL-U. Czyli bez szału ale nie jest to chińszczyzna. Rozdzielaczy nigdy nie używałem ale ogólnie firma średnia. Ale trudno chyba szukać czegoś lepszego, nie wiem czy orygnialnie za lat ursusy nie były fabrycznie montowane z tym sprzętem. Quote
michael00ursus Posted January 22, 2014 Author Report Posted January 22, 2014 Hydrotor to stara firma produkuje tak samo jak za PRL-U. Czyli bez szału ale nie jest to chińszczyzna. Rozdzielaczy nigdy nie używałem ale ogólnie firma średnia. Ale trudno chyba szukać czegoś lepszego' date=' nie wiem czy orygnialnie za lat ursusy nie były fabrycznie montowane z tym sprzętem. [/quote'] Znajomy był w agromie to mu wychwalał dość no ale co sprzedający nie będzie chwalił. Quote
rafaello3 Posted January 28, 2014 Report Posted January 28, 2014 Hydrotor to stara firma produkuje tak samo jak za PRL-U. Czyli bez szału ale nie jest to chińszczyzna. Rozdzielaczy nigdy nie używałem ale ogólnie firma średnia. Ale trudno chyba szukać czegoś lepszego' date=' nie wiem czy orygnialnie za lat ursusy nie były fabrycznie montowane z tym sprzętem. [/quote'] Kolego ,co za bajki piszesz !!!.Fakt Hydrotor jest starą firmą ,ale sprzęt ma komputerowy bardzo wysokiej klasy .Wiem co mówię ,bo prawie za płotem mam tą firmę ,a mój kolega pracuje na jednej z takich maszyn i musiał specjalny kurs ukończyć dodatkowy .A propos pomp to są dobre i moja w c-360 działa już sporo lat ,a ma co robić ,bo napędza ładowacz ,ładowacz czołowy ,rosiewacz 500kg ,opryskiwacz 15 metrów .Tak więc na moje warto zainwestować w ten sprzęt Quote
michael00ursus Posted January 28, 2014 Author Report Posted January 28, 2014 Kolego ,co za bajki piszesz !!!.Fakt Hydrotor jest starą firmą ,ale sprzęt ma komputerowy bardzo wysokiej klasy .Wiem co mówię ,bo prawie za płotem mam tą firmę ,a mój kolega pracuje na jednej z takich maszyn i musiał specjalny kurs ukończyć dodatkowy .A propos pomp to są dobre i moja w c-360 działa już sporo lat ,a ma co robić ,bo napędza ładowacz ,ładowacz czołowy ,rosiewacz 500kg ,opryskiwacz 15 metrów .Tak więc na moje warto zainwestować w ten sprzęt Ale to nie chodzi o pompę a rozdzielacz, ale jak mówisz ze tak dobra firma. Podzrawiam Quote
rafaello3 Posted January 28, 2014 Report Posted January 28, 2014 Kolego ' date='co za bajki piszesz !!!.Fakt Hydrotor jest starą firmą ,ale sprzęt ma komputerowy bardzo wysokiej klasy .Wiem co mówię ,bo prawie za płotem mam tą firmę ,a mój kolega pracuje na jednej z takich maszyn i musiał specjalny kurs ukończyć dodatkowy .A propos pomp to są dobre i moja w c-360 działa już sporo lat ,a ma co robić ,bo napędza ładowacz ,ładowacz czołowy ,rosiewacz 500kg ,opryskiwacz 15 metrów .Tak więc na moje warto zainwestować w ten sprzęt [/quote'] Ale to nie chodzi o pompę a rozdzielacz, ale jak mówisz ze tak dobra firma. Podzrawiam Suma sumarum firma i tak jest godna polecenia .Co tam rozdzielacze ,czy pompy oni naprawiają sprzęt na statki ,to jest dopiero coś Quote
Recommended Posts