Jump to content

Recommended Posts

Posted
Co myślicie na temat takich użytkowników jak użytkownik: @ROLNICZEPREMIERY to jest chyba jakiś robot. Rozpoczyna wątki skopiowane żywcem ze stron rolniczych, podpisuje się polagra premiery, i tyle. Nie wziął nawet udziału w wątku o wystawie polagra premiery. Napisałem priva o dofinansowanie grup i nic. To nawet nie jest chyba pracownik targów tylko jakiś bot.
Posted
oczywiście że tak, można wątek zamieścić z reklamami i tyle w temacie a takie wcinanie się do dyskusji z jakimiś reklamówkami to czysty brak szacunku do forumowiczów :) polecam wątek REKLAMY :)
Posted
Ja Panowie uważam tego uzytkownika za nieszkodliwego bo nie spamuje, nie daje jakiś dziwnych linków i nie reklamuje konkretnych firm. Popatrzcie na ten wątek: http://www.rolnik-forum.pl/Thread-dalekosi%C4%99%C5%BCne-plan-prognozy-dla-unijnego-sektora-zb%C3%B3%C5%BC-do-2023-r ja tutaj jako moderator nie mam podstaw nawet do usunięcia bo to ciekawe informacje są, a nie reklama, no może tylko da się przyczepić do tego banku, a poza tym wątek jest ok. Co do tego czy to jest bot czy nie, to jestem na 98% pewien że nie, więc spokojnie. Pozdrawiam :)