Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ale szukasz producent kolczyków z nadrukami agencyjnymi czy kolczykami dla bydła czystymi' date=' bez nadruku do wewnętrznego znakowania bydła w stadzie?

[/quote']

Ja potrzebuje z nadrukiem dla agencji

• 2 weeks later...
  • 3 months later...
Posted
Zdecydowanie nie polecam ani Polnet ani Alflex, dużo zrzutów a cena wysoka nie mająca potwierdzenia w jakości (nawet słyszałem opinie że specjalnie robią tak żeby się urywały kolczyki bo zarabiają na duplikatach). A jeśli chodzi o szybkość realizacji to lepiej nie mówić. Ostatnio Alflex kupił Polnet więc to teraz tak jakby ta sama firma. W ARiMR jest wywieszona cała lista firm u których można zamawiać kolczyki (razem z cennikami - więc można sobie porównać).
Posted

Ja też biorę z Polneta

BYDŁO:

Wielkość zamówienia

(szt.) Maksymalna cena brutto

(PLN/szt.)

> 40 3,50

od 21 do 40 4,50

od 5 do 20 6,50

od 2 do 4 9,90

1 15,90

Cena za 1 sztukę duplikatu kolczyka 6 zł + 9,60 zł kosztów transportu

Powyższe ceny dotyczą również duplikatów kolczyków

Powyższe ceny dotyczą również duplikatów kolczyków

• 2 weeks later...
Posted
Co do potwierdzania jakości to mi akurat nie są potrzebne żadne zapewnienia ponieważ widzę jak od lat sprawdzają się w praktyce i to mi w zupełności wystarczy. Dziwi mnie trochę Twoja negatywna opinia,ale w końcu każdy może ją mieć,to normalna sprawa. Większość jednak jest pozytywna i tego się trzymajmy.
  • 4 weeks later...
Posted
ja tam nie mam z nimi problemu zamawiam dużo kolczyków bo mam dużo bydła to zawsze jestem zadowolony a jak ty zamawiasz sobie ze 3 sztuki to oni wolą najpierw naszykować i wysłać do większego hodowcy