Jump to content

Recommended Posts

Posted
Jak tak czytam ten temat to raczej nikt z tych, którzy sie wypowiedzieli nie mieli by słuchać "mojej" muzyki ale tak z ciekawości zapytam czy ktoś na forum słucha Hardstyle'a?
  • 3 weeks later...
  • 5 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Ja słucham Depeche Mode.

Oooo, witam, też jestem fanem DM. Pół mojego życia to ich muzyka. Drugie pół to metal, rock i różne odmiany alternatywnej muzyki elektronicznej. Jestem muzycznym maniakiem, uważam, że muzyka to najlepsza ze sztuk.

• 1 month later...
Posted

Wiele różnych. Ale najbardziej mi odpowiada  muzyka klasyczna i jazz -  Armstrong & Company (Przede wszystkim instrumentalna - pracuję przy muzyce, a słowa mnie rozpraszają).

Raz szła w tle jakaś piosenka hawajska, ze słowami. I tłumaczyłam jakieś prawnicze dokumenty.

Tak się przy tej hawajskiej muzyce przeniosłam na Hawaje i na plażę Waikiki, że napisałam "Dekret Prezydenta Republikiki"

• 1 month later...
  • 2 months later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

piękna   dupa   powiem   krótko   z   wiekiem   zmienją   się   zainteresowania     jak  miałem  n aście  lat  słuchałem      ksu    lady  pank   kult    itp   obecnie  to  już  

dla   mojego  syna   to  historia   ;)

• 1 month later...
  • 3 weeks later...
  • 5 months later...