Jump to content

Recommended Posts

Posted
mam pumą od grudnia 2009, zrobiłem nią 950 godzin w tym czasie puma stała trzy miesiące w serwisie, teraz znowu stoi w serwisie. Ściągneli serwisanta z Anglii, dwóch z płocka i dwóch z Płoskinu. Źle przełancza rewers, zgżyta i nie zawsze reaguje, nie chce też zmieniać zakresów. Dali mi maszynę zastępczą. Rozebrali skrzynię w mak od września do grudnia składali nic nie dało, zmienili sterownik, oprogramowanie, wiązkę pod kabiną cewki na skrzyni i dalej lipa. Powiedzcie co z tym fantem zrobić dali mi gwarancję (narazie ustną) że jeśli skrzynia ruszy to przedłużą mi gwarancję na skrzynie na dwa lata
Posted
loniek już słyszłem o podobnym problemie. Jak ci obiecali ustnie to wiesz ma to nie duże znaczenie. Spisz notatkę pisemną bo takie są realia że po fakcie nikt nie będzie pamietał. Poprostu z kierownikiem na kartce spisz niech Ci się podpisze to inaczej nikt nie będzie pamiętał.
Posted

loniek już słyszłem o podobnym problemie. Jak ci obiecali ustnie to wiesz ma to nie duże znaczenie. Spisz notatkę pisemną bo takie są realia że po fakcie nikt nie będzie pamietał. Poprostu z kierownikiem na kartce spisz niech Ci się podpisze to inaczej nikt nie będzie pamiętał.

dzięki też tak myślałem' date=' bo jak narazie to na ładne oczy i obiecanki[hr']

z tego co mówią to najprawdopodobniej wada fabryczna żle złożona w fabryce

• 3 weeks later...
Posted
chciałbym was koledzy poinformować że puma w końcu chodzi dobrze skrzynia pracuje bez zarzutów. Mirtrans starał się starał i jak narazie się wystarał. Zrobiłem nią 30 godzin od remontu i nie ma żadnych kodów błędu. POzdrawiam.
  • 1 year later...