crucyfijo Posted March 18, 2011 Report Posted March 18, 2011 Witam Serdecznie wszystkich użytkowników.Mam na imię Agata i jestem studentką 5roku na kierunku Technika Rolnicza i Leśna. Piszę pracę magisterską na temat rolnictwa precyzyjnego w produkcji zwierzęcej. W związku z tym poszukuję osób, które prowadzą dość duże gospodarstwa (ponad 100sztuk, trzoda, bydło, dró i są w stanie pomóc mi wypełniając ankietę. Zainteresowane osoby proszę o kontakt mailowy agataburek@wp.pl Quote
Guest Gość Posted March 20, 2011 Report Posted March 20, 2011 Agata, ale duży hodowca, to taki co jednorazowo odstawia 1000szt trzody, i 10000szt drobiu. Więc duży hodowca to pojęcie względne :-) Ale jakbyś była zainteresowana, to ja odstawiam jednorazowo około 150sztuk, trzody, więc jeśli chcesz to mogę taką ankietę wypełnić. No zwłaszcza jeśli ma to pomóc Ci w pisaniu pracy magisterskiej. Quote
crucyfijo Posted March 20, 2011 Author Report Posted March 20, 2011 Oczywiście jestem zainteresowana:) 150 sztuk jest ok;) będę wdzięczna za wypełnioną ankietę. Z góry dziękuję. Proszę o adres e-mail, to prześlę ankietę, ponieważ na forum nie mogę zamieścić. Pozdrawiam Quote
Guest Gość Posted April 3, 2011 Report Posted April 3, 2011 BŁAGAM PANI AGATO, BY W ANKIECIE WYPYTYWAŁA PANI O SKŁONNOŚCI DO:- PŁACENIA ZUS A NIE KRUS- PŁACENIA PIT - PŁACENIA PODATKU OD NIERUCHOMOŚCI,- REZYGNACJI Z DOPŁAT. BŁAGAM, CHCIAŁBYM POZNAĆ PRAWDĘ Quote
muzyk Posted April 7, 2011 Report Posted April 7, 2011 Gościu skłonności to można mieć do dziewczyn i alkocholu. Pisz po ludzku bo nic z tego nie można zrozumieć. Quote
Recommended Posts