Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam Serdecznie wszystkich użytkowników.

Mam na imię Agata i jestem studentką 5roku na kierunku Technika Rolnicza i Leśna. Piszę pracę magisterską na temat rolnictwa precyzyjnego w produkcji zwierzęcej. W związku z tym poszukuję osób, które prowadzą dość duże gospodarstwa (ponad 100sztuk, trzoda, bydło, dróB) i są w stanie pomóc mi wypełniając ankietę. Zainteresowane osoby proszę o kontakt mailowy agataburek@wp.pl

Guest Gość
Posted
Agata, ale duży hodowca, to taki co jednorazowo odstawia 1000szt trzody, i 10000szt drobiu. Więc duży hodowca to pojęcie względne :-) Ale jakbyś była zainteresowana, to ja odstawiam jednorazowo około 150sztuk, trzody, więc jeśli chcesz to mogę taką ankietę wypełnić. No zwłaszcza jeśli ma to pomóc Ci w pisaniu pracy magisterskiej.
Posted
Oczywiście jestem zainteresowana:) 150 sztuk jest ok;) będę wdzięczna za wypełnioną ankietę. Z góry dziękuję. Proszę o adres e-mail, to prześlę ankietę, ponieważ na forum nie mogę zamieścić. Pozdrawiam
  • 2 weeks later...
Guest Gość
Posted

BŁAGAM PANI AGATO, BY W ANKIECIE WYPYTYWAŁA PANI O SKŁONNOŚCI DO:

- PŁACENIA ZUS A NIE KRUS

- PŁACENIA PIT

- PŁACENIA PODATKU OD NIERUCHOMOŚCI,

- REZYGNACJI Z DOPŁAT.

BŁAGAM, CHCIAŁBYM POZNAĆ PRAWDĘ