abcnawadniania Posted February 6, 2014 Report Posted February 6, 2014 Witam czy ktoś z was używa pomp dozujących "dozowników"?Do czego je wykorzystujecie jakie są wasze opinie uwagi? Quote
abcnawadniania Posted February 6, 2014 Author Report Posted February 6, 2014 Jakich dozowników używacie ? Czy macie jakieś typy ? Jaka jest ich żywotność ? Czy nie ma problemu z serwisem ? Proszę o opinie. Quote
edek Posted February 6, 2014 Report Posted February 6, 2014 Mam taki dozownik który kupiłem w Greene, muszę przyznać (nie wiem może się mylę ) ale coś jest z nim nie tak.... Przedtem miałem dozownik który kupiłem w Artwet we Wrześni - sklep sprzedający sprzęt weterynaryjny oraz zootechniczny - ten dozatron był OK. Ogólnie to bardzo dobre urządzenia, można podawać lekarstwo z wodą bez konieczności mieszania go z paszą - co jak wiadomo jest obecnie zakazane.... Quote
Sklep.Mizar.com.pl Posted February 7, 2014 Report Posted February 7, 2014 Warto szukać w dobrych sklepach internetowych,gdzie wybór dozowników oraz pozostałych akcesoriów będziesz miał zdecydowanie największy. Jaki budżet tak generalnie możesz przeznaczyć na ten cel? Quote
garzew Posted February 7, 2014 Report Posted February 7, 2014 Trzeba też pamiętać czy sklep oferuje również pełen serwis do niego i ewentualne części zamienne jak uszczelki, które szybko się zużywają. Quote
Recommended Posts