Jump to content

Recommended Posts

Posted
Bez przesady. Kolekcjoner ? Nie. Raczej mam dość tego elektronicznego chłamu, gdzie byle awaria zmusza do serwisu za 2000 zł. Polski sprzęt, to sobie naprawię młotkiem i śrubokrętem, a części są po 5 zł.
Posted
Witam ponownie na forum! ;) Największe szanse są teraz na Żuka bo tego pełno na każdym kroku i to za grosze, a reszta tych aut to stoi zardzewiała na złomowskach, albo u kolekcjonerów w stanie idelanym. Pozdrawiam :)
Posted

Witaj Woytek :) wiesz, gdzie tego szukać ? Nie interesują mnie te nowsze, bo są w nich zastosowane te "nowości" i z naprawą będzie problem. Chcę kupić "trupa'. Blacharkę i mechanikę sam zrobię, a sąsiada mam elektryka, więc auto pojeździ po remoncie.

Posted
Na każdym serwisie aukcyjnym jest conajmiej kilka ofert z Żuczkami w różnym stanie i w cenach różniących się od siebie. ;) Poszukaj też w okolicy bo takie Żuki stoją czasem po 10 lat w stodole i odpalane i właściele sprzedają je choćby za 1500zł czyli jak za darmo. ;) Mam pytanie jak Twoje gospodarstwo? Wszystkie plany i założenia się udały i sprawdziły? :) Pozdrawiam :)
Posted
W mojej okolicy to tego nie ma, jak kilka lat temu chciałem żuka kupić? żeby traktorek z niego zrobić ?to już ciężko było żeby dostać coś co jeszcze ma ramę nie zjedzoną?ale może po stronach są jeszcze jak pisze Wojtek
Posted

Dziękuję, ale może lepiej skrzyniowego. Na gospodarce przyda się bardziej :)

Z tego co obecnie jest na allegro, otomoto, gumtre, sprzedajemy i tablicy, to nic dla siebie nie znalazłem. Może są jakieś inne - rolnicze serwisy ?

Posted
A może wybierz się na jakąś pobliską giełdę, tam czasem mają takie sprzęty. Tyle że wiesz szukasz starego egzemplarza, a te to najczęsciej już dawno zostały przerobione na żyletki. ;) Sam może porób ogłoszenia że kupisz Żuka to może się ktoś odezwie. Pozdrawiam :)