MrDKDP Posted February 12, 2014 Report Posted February 12, 2014 Witam jak sądzicie kiedy stanieją samochody powyżej 2000r.Bo jak popatrzeć to od kilku lat samochody prawie nie spadają z ceny powyżej 2000r.chodzi mi konkretnie o roczniki 2002-2008 Quote
dominika1989 Posted February 12, 2014 Report Posted February 12, 2014 Stanieją jak zaczną być masowo sprowadzane z za zachodniej granicy czyli na moje oko za rok, dwa. Dla przykładu, moi rodzice trzy lata temu kupili opla zafirę i wtedy jeszcze nie było to auto bardzo często widziane na naszych drogach i oscylowało na poz do 20 tys ( nie pamietam jaki rocznik ) a w tej chwili już kilka razy pakowałam się do obcego auta po marketem, bo narobiło ich sie tyle, że na mojej małej wsi liczącej 26 domów są dwa identyczne. Ale ja jestem samochodowy laik i ignorant i gdyby na moim małym oplu nie było napisane to nie wiedziałabym jaki to model więc ocena kiedy stanieją to jest tylko moje widzimisię, ktos obeznany może się wypowie Quote
Bogumil Posted April 2, 2014 Report Posted April 2, 2014 One tanieją, tylko, że mało, poza tym na ogłoszeniach ceny są zawyżone, do negocjacji. Quote
Recommended Posts