rolnik-z-widłami Posted February 15, 2014 Report Posted February 15, 2014 Cześć, właśnie tak myślimy jaką kabinę założyć na 60-tkę, mamy narazie kabinę tapicerowaną ale już szyby wyleciały i wszystko wygięte! hehe Jaką byście polecali mi kabinę? Ta na zdjęciu niżej mi się podoba. Mamy taką ale jak pisałem wcześniej, jest rozwalona Quote
Miki Posted February 15, 2014 Report Posted February 15, 2014 No to skoro tamta sie sprawdziła (tak nawiasem szyby wybić rozumiem ale pogiąć?! Dachowałeś czy jak?) to weź taką samą. Quote
rolnik-z-widłami Posted February 15, 2014 Author Report Posted February 15, 2014 No drzwi są wygięte, dach taki sobie, ojciec ją zakładał w 2000r. i pare razy coś spadło na nią. Quote
Miki Posted February 15, 2014 Report Posted February 15, 2014 No to bierz taką samą. Jest wygłuszenie dodatkowo światła robocze. Skoro taka Ci pasuje to nad czym tu kombinować? No chyba, że masz jakieś bardziej szczegółowe pytania to pisz śmiało. Quote
rolnik-z-widłami Posted February 15, 2014 Author Report Posted February 15, 2014 Nie tak pytałem. Może są jakieś lepsze kabiny bo ta 60-tka w swoim życiu miała tylko 2, tą co teraz ma i tą oryginalną Quote
Miki Posted February 15, 2014 Report Posted February 15, 2014 Od oryginalnej jest chyba lepsza każda bo w "puszce" to można ogłuchnąć. Są jeszcze te, które są dopasowane do tego okrągłego "body kitu" ale to to samo tylko kształt dachu jest zmieniony. Quote
rolnik-z-widłami Posted February 15, 2014 Author Report Posted February 15, 2014 Ta puszka to była tragiczna. Wogóle taka mała ta 60-tka wtedy się wydawała Quote
rolnik-z-widłami Posted February 15, 2014 Author Report Posted February 15, 2014 3,100 złotych. Ale moim zdaniem się opłaca Quote
michael00ursus Posted February 15, 2014 Report Posted February 15, 2014 Witam. Ja proponował bym ci kabinę firmy NAGLAK http://www.naglak.pl/pl/oferta/kabiny-ciagnikowe/popularne/ursus-c-360-nowe-oblicze bardzo dobrze wyciszona i dobre wyposażenie w standardzie ale i jest dodatkowe również np. klima. Pozdrawiam Quote
Miki Posted February 16, 2014 Report Posted February 16, 2014 Strasznie mi się nie podoba ta kabina. Ja uważam, że to wtedy już nie 60-ka. Poza tym to jest plastik więc... reszte sam sobie każdy może dopowiedzieć, a skoro kolega pokrzywił metalową tak, że nadaje się do wymiany (bo ma ciężkie warunki) to tej mu nie polecam. Quote
rolnik-z-widłami Posted February 16, 2014 Author Report Posted February 16, 2014 Może się bez kabiny teraz bedzie jeździć. Hehe Quote
rolnik-z-widłami Posted February 22, 2014 Author Report Posted February 22, 2014 ma może tutaj ktoś kabinę firmy Henmar? Jak sie sprawuje? byście mi ją polecali żebym kupił? Quote
Recommended Posts