Jump to content

Recommended Posts

Posted
jedna jest od ładowania a druga od ciśnienia oleju, od powietrza to świeci się dopiero wtedy jak masz zakręconą nakładkę na kompresorze i pompuje w układ hamowania i jest ciśnienie.
Posted
W C-360 (czerwone) są tylko dwie kontrolki jedna po lewej stronie jest od ciśnienia oleju, a druga po prawej od ładowania akumulatorów, a od ciśnienia powietrza to jest wskaźnik. Jeśli świeci się ta po prawej stronie najprawdopodobniej wystąpiła awaria w układzie ładowania. Sprawdź czy prądnica/alternator dobrze działa
Posted

W C-360 (czerwone) są tylko dwie kontrolki jedna po lewej stronie jest od ciśnienia oleju' date=' a druga po prawej od ładowania akumulatorów, a od ciśnienia powietrza to jest wskaźnik. Jeśli świeci się ta po prawej stronie najprawdopodobniej wystąpiła awaria w układzie ładowania. Sprawdź czy prądnica/alternator dobrze działa

[/quote']

Lub mógł również nawalić regulator napięcia ale jak by on nawalił to po chwilowej jeździe by się grzała prądnica.

Posted
Hmm a jeszcze jest taka opcja bo ty piszesz że to kontrolka od powietrza, a może ty masz C-360 3P? Bo tam o ile pamiętam jest lampka kontrolna spadku ciśnienia powietrza. Więc nie to że ja kogoś obrażam, że ktoś nie wie jaki ma traktor ja po prostu się pytam, bo tak sobie teraz pomyślałem :-)
Posted

Hmm a jeszcze jest takapcja bo ty piszesz że to kontrolka od powietrza' date=' a może ty masz C-360 3P? Bo tam o ile pamiętam jest lampka kontrolna spadku ciśnienia powietrza. Więc nie to że ja kogoś obrażam, że ktoś nie wie jaki ma traktor ja po prostu się pytam, bo tak sobie teraz pomyślałem :-)

[/quote']

NIe mam c 360 zwykła

Posted

NIe mam c 360 zwykła

No to skoro tak to w C-360 kontrolki są tylko na wskaźniku podwójnym po prawej stronie jest od ładowania akumulatorów, bo w C-360 3P jest na desce od spadku ciśnienia powietrza, więc u ciebie to pewnie coś z ładowaniem