dawid_464 Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 Witam mam pytanie czy są jakieś maszyny do oczyszczania ziarna zboża chodzi mi o coś co by od dzieliło chude ziarno od grubego Quote
czeski1 Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 ZIARNA I PLEWY BĘDĄ DZIELONE NA SĄDZIE OSTATECZNYM; KONSUMENT POLSKI SAM WYBIERZE DOBREJ JAKOIŚCI PRODUKT NIEMIECKI, W ATRAKCYJNEJ CENIE (DO NABYCIA W LIDLU) OD OSZUKAŃCZO PRZESIEWANEGO WPYCHANEGO NA KOŃSKIM TARGU. PROPONUJĘ NIE PRZESIEWAĆ, KAŻDY WIDZI CO MOŻNA KUPIĆ. Quote
dawid_464 Posted April 2, 2011 Author Posted April 2, 2011 chodzi mi o przesianiu na własną potrzebę do siania a nie do sprzedawania Quote
czeski1 Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 TO PO CO PRZESIEWAĆ - ZWIEŻ CHLEWNY POŻRE WSZYSTKO NIE PATRZĄC CZY GRUBE CZY CHUDE. CHYBA DLA ZABICIA CZASU. PROPONUJĘ - JAK W PRZEMYŚLE - KUPIĆ SIATKĘ (KRATOWNICĘ) Z MAŁYM OCZKIEM I PRZESIEWAĆ; Quote
dawid_464 Posted April 3, 2011 Author Posted April 3, 2011 chodzi mi o faje to coś do separacji zboża Quote
Recommended Posts