adrianmajchrowski Posted February 16, 2014 Report Posted February 16, 2014 WitamSprzedaje i projektuje węże przemysłowe stosowane między innymi w przemyśle rolniczym. Robię węże do dmuchaw do zboża i przenośników pneumatycznych i wiele innych. Jeżeli macie jakiś problem z wężami to chętnie pomogę. Quote
VoYtek8 Posted February 16, 2014 Report Posted February 16, 2014 Witamy serdecznie na forum! Pozdrawiam Quote
Ojciec Posted February 16, 2014 Report Posted February 16, 2014 Witamy na forum mam małe pytanie co do zastosowania takowego węża w ciągniku rolniczym, mianowicie chcę poprowadzić obok słupka kabiny tłumik. Macie w produkcji taki wąż który mógł by posłużyć jako kolanka wychodzące z głównego tłumika czy też kolektora wydechowego? Quote
kubusjettaII Posted February 16, 2014 Report Posted February 16, 2014 Witamy i zapraszamy do czynnego udziału w życiu forum Quote
adrianmajchrowski Posted February 16, 2014 Author Report Posted February 16, 2014 Witamy na forum mam małe pytanie co do zastosowania takowego węża w ciągniku rolniczym' date=' mianowicie chcę poprowadzić obok słupka kabiny tłumik. Macie w produkcji taki wąż który mógł by posłużyć jako kolanka wychodzące z głównego tłumika czy też kolektora wydechowego? [/quote'] Mam węże metalowe ze stali nierdzewnej i stali ocynkowanej które nadają się do takich zastosowań. Ale nie wiem czy mogę tu linki podawać nie chce bana dostać. Quote
VoYtek8 Posted February 16, 2014 Report Posted February 16, 2014 Linki do aukcji lub jakiś tam stron podawać mozna (oby nie były szkodliwe, albo o treści nie związanej z rolnictwem czy maszynami). Usuwane są tylko linki do innych for. Czyli link ze stroną z tym wężem byłby ok. Pozdrawiam Quote
adrianmajchrowski Posted February 16, 2014 Author Report Posted February 16, 2014 http://przewody-techniczne.pl/weze-metalowe-wielokatne-c-41.html pod tym adresem są węże metalowe elastyczne. Węże metalowe robimy od średnicy fi 50 wewnątrz jeżeli potrzeba mniejszą średnice robimy końcówkę na dany wymiar. Trzeba pamiętać że przedłużając układ wydechowy musimy zwiększyć jego średnice aby nie blokować gazów wylotowych informacje tą posiadam od producentów agregatów którzy kupują te węże. Jeżeli wąż ma iść od kolektora to musi być z uszczelnieniem z włókna szklanego jeżeli od tłumika to może być bez uszczelnienia lub z silikonowym. Jeżeli ktoś chce informacje o innych wężach to piszcie wszystko wyjaśnię. Quote
dominika1989 Posted February 17, 2014 Report Posted February 17, 2014 cześć, witam Cię nowy forumowiczu Quote
lubelak Posted February 19, 2014 Report Posted February 19, 2014 Witamy witamy. Na forum ludzie z różnego rodzaju wiedzą przydatną w rolnictwie na pewno się przydadzą . Quote
adrianmajchrowski Posted February 19, 2014 Author Report Posted February 19, 2014 Wiedzę na temat węży posiadam szeroką więc na pewno pomogę jak tylko będę mógł (pracuje przy produkcji tych węży od 7 lat). Quote
Recommended Posts