Stasiu Posted February 18, 2014 Report Posted February 18, 2014 Witam, chciałbym się poradzić jakiej firmy kupić agregat uprawowy do ciągnika o mocy 134 KM. Nie wiem czy tez warto kupić szerszy od 4,2 m (agregat będzie uprawiał pole gównie pod ziemniaki). Interesuje mnie agregat firmy agro-masz 4,2 m szerokości. Poradźcie drodzy koledzy! Quote
Miki Posted February 18, 2014 Report Posted February 18, 2014 A jakąś określoną kwotę masz? Czy dowolna? Quote
Agrus Posted February 18, 2014 Report Posted February 18, 2014 Witam' date=' chciałbym się poradzić jakiej firmy kupić agregat uprawowy do ciągnika o mocy 134 KM. Nie wiem czy tez warto kupić szerszy od 4,2 m (agregat będzie uprawiał pole gównie pod ziemniaki). Interesuje mnie agregat firmy agro-masz 4,2 m szerokości. Poradźcie drodzy koledzy! [/quote'] Ja się zastanawiam nad kupnem ale myślałem o sipmie, no i o czymś mniejszym. Jakieś 3m by mi wystarczyły. Ceny też mają niezłe, sprawdzałem w sklepie. Możesz sprawdzić dla porównania http://www.sipma.pl/pl/agregaty_uprawowe,371.html Quote
izydor6280 Posted February 18, 2014 Report Posted February 18, 2014 kolego podales agregat scierniskowy, widac ze wiedza co produkuja w fabryceagregat uprawowy czyli przedsiewny, moze poszukaj belki spinajacej U902 i dwoch starych agregatow grudziadzkich Quote
jaroo_663404 Posted February 18, 2014 Report Posted February 18, 2014 Proponuję firmy Agro-Factory solidnie spawana rama, graczki, wałki doprawiające. Jedyna wada to taka, że z tej solidności staje się ciężki i masywny, ale 134KM da rade z 4,2m. (Wiem, że 3,2m waży ok 1000kg) Quote
Recommended Posts