troszkin Posted March 2, 2014 Report Posted March 2, 2014 Witam, znalazłem rozsiewacz amazone. Czy warto go kupić pomaluje się i będzie jak nowy. linkhttp://otomoto.pl/rozsiewacz-amazone-za-u-602-A377806.html Quote
VoYtek8 Posted March 2, 2014 Report Posted March 2, 2014 Za takie pieniądze takiego rozsiewacza nie kupić to grzech by był. Kwestia tego czy on działa jak należy bo jeśli tak to leć szybko kupuj bo na taki towar jest spory popyt. Jest ładny, nie przerdzewiały i nie pognieciony... Jak dla mnie super okazja. Pozdrawiam Quote
troszkin Posted March 3, 2014 Author Report Posted March 3, 2014 Witam mam Fenda 120 konnego, 60 dziesiątkę i Fergusona 255 ja sieje 60 siatka bo jest lekka a jak byś Fendem wjechał to kolei narobiłbys i tyle z tego wszystkiego jak tez myśle ze za takie pieniądze to warto kupić pomalować to nie problem i był by jak nowy. Czy 60 siatka jest w stanie dźwignąć to.Pozdrawiam Quote
VoYtek8 Posted March 3, 2014 Report Posted March 3, 2014 Spokojnie da radę. Ew. będziesz musiał dociążyć trochę przód żeby była lepsza sterowność jednak z podnośnikiem o ile masz dobrą pompę i rozdzielacz nie przepuszczający oleju nie powinieneś mieć problemu... Przecież on ma podobno udźwig 1200kg i się słyszy że ludzie czasem ponad tonę mają na podnośnikach, więc z rozsiewaczem o pojemności 600kg będzie się dobrze jeździło. Pozdrawiam Quote
troszkin Posted March 3, 2014 Author Report Posted March 3, 2014 Dzięki VoYtek za radę dzwoniłem do gościa oferta aktualna wszystko sprawne chyba nie ma się co zastanawiać pokopałem po internecie Masey Ferguson 255 ma udźwig 1080 kg tylko dociążyć przód i będzie ok. Quote
troszkin Posted March 3, 2014 Author Report Posted March 3, 2014 Szukałem na internecie oryginalnej farby z Amazone jest 1l za 34 zł nie jest źle. Jak myślicie ile farby potrzeba na dokładne pomalowanie całości. Ja myślę 2l powinny wystarczyć http://www.farby.agrosmol.pl/index.php/Farby-i-lakiery/Lakiery-do-maszyn-rolniczych/334-Farba-Amazone-075L Quote
Recommended Posts