Soleo Posted March 3, 2014 Author Posted March 3, 2014 też miałem pomysł zeszlifować ' date='bo jak amazone pasuje do c360 to do wszystkiego będzie pasował a nie tylko do amazone,szlifuj i koniec a jesli chodzi o wymianę to nie potrzeba chyba skrzyni rozbierać ,zdaje mi się że ten wałek idzie wysunąć ale lepiej się spytaj mądrzejszego fachowca-pozdrawiam[/quote'] Masz piwo I chyba jutro to zeszlifuje Wiesz sieje już tą 60 3 lata nawozy i mi się znudziła teraz zrobiłem sobie c360 3p po kapitalce w zime opony nówka, blachy silnik nowy nowe części wał itp I śmiga jak był mróz -12 to tylko tylko zalałem gorącą wodą raz i pali prawie na dotyk A te silniki presinga są strasznie oszczędne Quote
henryk Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 a i kopaczka elewatorówka elewatorówka to przecież pasuje na zwykły wałek od 360,czy 330 bo to są te same wałki Quote
Rico Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 do 3p pasuje i nawet nowy kupowałem jesienią i jest w porządku, ale przy 3p zdemontowałem tą osłonę co zapinało się 2 śrubyhttp://www.sklep.atmp.pl/pl/p/Walek-przekaznika-mocy-II-WOM-C-360-ORYGINAL-URSUS/799 Quote
Soleo Posted March 3, 2014 Author Posted March 3, 2014 Czyli wystarczy odkrecidz dwie śróby i wyjądź stary walek i włożydź nowy ? Quote
Rico Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 z tyłu pod zaczepem masz chyba 4 śruby na takim deklu, powinie wyjść, jest tam simering to kup nowy bo najczęściej leci ol;ej tamtędy Quote
henryk Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 jeśli jeszcze nie zeszlifowałeś to przypomniało mi się że jak byłem w GRENE to widziałem różne adaptery że zakładasz na wom i już masz inne frezy z tyłu,tzn. nie wiem czy wiesz jakie są gniazda do przyczep przy zachodnich niektórych osobówkach ,też trzeba założyć adapter żeby nasza wtyczka pasowała,myślę że wiesz o co biega-pozdrawiam Quote
izydor6280 Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 wlasnie sa take koncowki http://sklep.agropartner.pl/environment/cache/images/150_150_productGfx_08f3286fcf84986894bd06b0c022cc95.jpgmoze latwiej bedzie to przerobic z ktorego roku masz 3P, moze masz skladane na angielskich czesciach, chociaz tyl powinien byc taki sam jak w krajowych Quote
henryk Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 dokładnie ,o to mi właśnie chodziło-pozdrawiam Quote
Soleo Posted March 10, 2014 Author Posted March 10, 2014 Co to tego wałka to kupiłem nowy i go wymieniłem, koszt to 80 zł. Wielkie dzięki za rady Pozdrawiam Quote
Recommended Posts