Wasia Posted March 5, 2014 Report Posted March 5, 2014 Witam,szukalem na forum konkretnej odpowiedzi ale nic nie znalazlem zadowalajacego lub przeoczylem odpowiednie tematy.Posiadam w sumie okolo 6h ziemi z czego 3 h to łaki 2 h byly zalesione (drzewa zostaly juz sciete wiec to tez bd łąka teraz) i okolo hektara truskawek.Ani ja ani zaden z czlonkow mojej rodziny nie oplaca skladek w krusie ale chcemy zaczac poniewaz zamierzamy w tym roku zajac sie tymi 3 h łąk i jakos to pole wykorzystac (pszenica)Czy ktos moglby mi po krotce powiedziec o jakie dofinansowania moge sie starac? Oraz czy dostane takie dofinansowanie od reki czy musze byc jakis czas w krusie?Jakies konkretne informacje w biurze ARIMR czy jak pojde tam z pytaniami to dostane zjobe za to ze tam sie chodzi z wypelnionymi wnioskami?W ogole nie mam zadnej wiedzy na temat dofinansowania a jakies drobne pieniazki by sie przydaly na start wiec bede bardzo wdzieczny za kazda pomoc Quote
Recommended Posts