troszkin Posted March 6, 2014 Report Posted March 6, 2014 Cześć potrzebuje jednej ważnej informacji znalazłem ładny rozsiewacz amazone za 700 zł jak nowy tylko jest jeden minus lewy talerz ma luz a ja sie nie znam na rozsiewaczach amazone i nie wiem co może być przyczyna i czy to będzie kosztowna wymiana. Dziękuje za pomoc. Pozdrawiam
daddy Posted March 9, 2014 Report Posted March 9, 2014 Wszystko zależy od tego Czy zdecydujesz się na naprawe zlecając to komuś , czy może zabierzesz się za to sam. Jeśli to drugie to powinieneś dysponować zapleczem warsztatowym - to pozwoli na obniżenie kosztów naprawy we własnym zakresieCeny części zamiennych do markowych maszyn potrafią być zawrotne.Nie piszesz dokładnie na czym polega usterka , więc każda porada to wróżenie z fusów. Ciekawe co to za ładny rozsiewacz za 700 zł
troszkin Posted March 9, 2014 Author Report Posted March 9, 2014 Wiesz jak to jest na zdjęciu wszystko pięknie wyglada ale w realnym świecie to jest całkiem inaczej Pozdrawiam
leszkoma Posted March 9, 2014 Report Posted March 9, 2014 No właśnie nic nie piszesz gdzie ten luz jest , czy na osće czy wewnątrz skrzyni . Jeśli na ośće to sprawa prosta i nie droga - wyciągasz zawleczkę i zdejmujesz całą górę .
troszkin Posted March 9, 2014 Author Report Posted March 9, 2014 Ja zamierzam kupić bo wy myślicie że już go mam. Przez telefon mówił ze jest luz będzie trzeba wymienić tuleje lub lozysko tyle sie dowiedziałem
VoYtek8 Posted March 9, 2014 Report Posted March 9, 2014 Słuchaj się handlarza daleko zajdziesz.... Jak dowiedziałeś się o awarii przez telefon w dodatku od sprzedającego to tak naprawdę nie wiesz o tej usterce nic, on to bagatelizuje, a całkiem możliwe że ta naprawa Cię sporo wyniesie. Po co myslisz o tym co zrobić z maszyną, jeśli nawet jej na podwórku nie masz? Pozdrawiam
troszkin Posted March 9, 2014 Author Report Posted March 9, 2014 Masz racje tak się zastanawiam bo cena jest atrakcyjna tylko wiem ze części do amazonki to koszmar ceny nie z tej ziemi kupisz tanio a włożysz 2 razy więcej dam se spokój lepiej zapłacić więcej i wiesz co masz a wiecie jak to z handlarzami w dzisiejszych czasach ZAMYKAM TEMAT POZDRAWIAM
Recommended Posts