Jump to content

Recommended Posts

Posted

Cześć potrzebuje jednej ważnej informacji znalazłem ładny rozsiewacz amazone za 700 zł jak nowy tylko jest jeden minus lewy talerz ma luz a ja sie nie znam na rozsiewaczach amazone i nie wiem co może być przyczyna i czy to będzie kosztowna wymiana. Dziękuje za pomoc. Pozdrawiam

Posted

Wszystko zależy od tego Czy zdecydujesz się na naprawe zlecając to komuś , czy może zabierzesz się za to sam.

Jeśli to drugie to powinieneś dysponować zapleczem warsztatowym - to pozwoli na obniżenie kosztów naprawy we własnym zakresie

Ceny części zamiennych do markowych maszyn potrafią być zawrotne.

Nie piszesz dokładnie na czym polega usterka , więc każda porada to wróżenie z fusów.

Ciekawe co to za ładny rozsiewacz za 700 zł :)

Posted

No właśnie nic nie piszesz gdzie ten luz jest , czy na osće czy wewnątrz skrzyni . Jeśli na ośće to sprawa prosta i nie droga - wyciągasz zawleczkę i zdejmujesz całą górę .

Posted

Ja zamierzam kupić bo wy myślicie że już go mam. :)

Przez telefon mówił ze jest luz będzie trzeba wymienić tuleje lub lozysko tyle sie dowiedziałem

Posted
Słuchaj się handlarza daleko zajdziesz.... :D Jak dowiedziałeś się o awarii przez telefon w dodatku od sprzedającego to tak naprawdę nie wiesz o tej usterce nic, on to bagatelizuje, a całkiem możliwe że ta naprawa Cię sporo wyniesie. Po co myslisz o tym co zrobić z maszyną, jeśli nawet jej na podwórku nie masz? Pozdrawiam :)
Posted

Masz racje tak się zastanawiam bo cena jest atrakcyjna tylko wiem ze części do amazonki to koszmar ceny nie z tej ziemi kupisz tanio a włożysz 2 razy więcej dam se spokój lepiej zapłacić więcej i wiesz co masz a wiecie jak to z handlarzami w dzisiejszych czasach

ZAMYKAM TEMAT

POZDRAWIAM :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...