Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam, na pewno wielu z was nazywa po imieniu swoje zwierzaki psy, koty, konie czy krowy. Pewnie są to różne ciekawe albo i dziwne imiona. Ja na przykład swoje dwa psy mam nazwane Bąbel i Pryszcz.

Albo mój znajomy miał kiedyś krasulę którą nazywał Żuliana. :D:D

Znacie jakieś równie dziwne imiona?

• Replies 76
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Moje zwierzaki to dopiero mają dziwne imiona;)

pies Talisman Rubi-X-n-stein

Kobyły: Thetis des Neuzy, Qalmina,Tequila Dance, Utah Snob, Source du Trombley i wałach Lucky de Genetine. Krowy też niektóre mają śmieszne imiona np. Oko , Elektryczna , Szpilka , Bladzia , Szajba, Maroko, Pinda i sporo innych

Posted
Imiona koni stale mam w głowie, bo w sezonie wyścigowym co tydzień prawie zgłaszam je do startów :rolleyes: Nazywanie innych zwierząt ułatwia przekazywanie informacji np. Pinda się goni:D itp.
Posted

U mnie psy nazywają się Dora, Gabka i Bomba, kot Benek i kotka, jeszcze bez imienia, obecna w stadzie od soboty :)

krowy nie mają imion ale nazwę dla rozróżnienia ma każda, np młoda, stara, sucha, a mója faworytka nazywa się "ligawa" :D chyba jasne z jakiego powodu :)

• 3 weeks later...
Posted
U mnie jest świnka Aleksander Wielki, Zygmunt i na złość francuzom jedną nazwaliśmy Napoleon (podobno we Francji jest prawny zakaz nazywania tak wieprzowinki :) )
  • 1 month later...
Posted

miałem suczkę Łajkę która kiedyś wsadziła głowę w kankę i nie mogła wyciągnąć :) hehehehe

No to musiała mieć spory ten łeb. Może chciała lecieć w kosmos:D

• 5 weeks later...
Posted
A ja panowie i panie mam ; dwa szczury (biały) John Rambo, (czarny) Mike tyson,psy Graf ,Edward i pająki (ptaszniki) kolejno Glen, Teodora,Matylda i Czesław była jeszcze żaba rogata ale zdechł ze starości Reginald
  • 1 month later...