MrMateuszLs Posted March 12, 2014 Posted March 12, 2014 Witam,zapraszam na swój najnowszy film,proszę także o subskrypcję i danie łapki w górę Pozdrawiam Quote
VoYtek8 Posted March 12, 2014 Posted March 12, 2014 Ciekawy filmik! Mam pytanie jak Ci się pracuje tym Strumykiem? Pozdrawiam Quote
MrMateuszLs Posted March 12, 2014 Author Posted March 12, 2014 Ciekawy filmik! Mam pytanie jak Ci się pracuje tym Strumykiem? Pozdrawiam A dziękuje Jak na te 6ha na których pracuje to sprawuje się bardzo dobrze Quote
kubusjettaII Posted March 13, 2014 Posted March 13, 2014 Z granulatem nie mam problemu (znajomi mają i potwierdzają ), ale do pylistych nie bardzo się nadaje. Mam lejka starszy model, metalowy po odnowie kilka lat temu, a teraz zachciało mi się zmiany na nowy plastykowy. Odpuściłem jednak temat ze względu na to że w żadnym nie ma mieszadła, a jeżeli już to małe, mizerne. Co prawda nie często ale stosuję też nawozy w formie pylistej i takie mieszadło w środku to bogactwo które nie pozwala na zawieszanie się nawozu... Quote
przemek2092 Posted March 13, 2014 Posted March 13, 2014 Film bardzo dobrze zmontowany a to jest bardzo czasochłonne ! czekamy na więcej Quote
Recommended Posts