Jump to content

Recommended Posts

Posted
Potrzebuje przetrzasacza do 30ha, na poczatku myslalem o jakiejs niemieckiej uzywanej za okolo 10tys. ale teraz mysle ze lepiej by bylo doplacic do jakiejs nowej polskiej? Nowe to zawsze nowe, mysle ze powinno byc mniej napraw a i dostep do czesci bedzie na pewno lepszy. Mysle nad Pronarem 530, martwia mnie tylko glosy o sypiacych sie lozyskach na kolach? To prawda? Samasz mysle ze powinien byc troche drozszy? Rozni sie czyms konkretnie od wspomnianego Pronara?
Posted

Witam za taką kasę kupiłbym używkę ale dobrej firmy przynajmniej ja tak robię w mojej okolicy pracuje kilka karuzel

i przetrząsarek firmy Samasz opinie są różne z Pronarem nie miałem styczności samasz na pewno będzie droższy jednak

wydaje mi się że lepszy ja gdybym miał kupić stawiałbym na samasz !

Posted

Ja kupowałem rok temu. Kvernland 5.2m 23000zł brutto

Nic się nie sypie

I nie masz dużej różnicy w ceniemiędzy samasz

A może taka sama

Ja robiłem 360 3 p to nie ma zapotrzebowania na wielką moc bodajże25- 30km więc i ciapek by z bieda pociągnął

Posted
Mialem na stanie juz nie jedna przewracarke i podgrabiarke uzywana zachodniej marki i nigdy nie mialem awarii bo tam nie ma sie co psuc jesli uzywa sie je z glowa.