justek726 Posted March 13, 2014 Report Posted March 13, 2014 Witam wszystkich Jestem studentką i piszę pracę licencjacką w której moim zadaniem jest przeprowadzenie ankiety na temat podatku rolnego Pomyślałam że to jest dobre miejsce na jej zamieszczenie Także kieruję do Państwa prośbe o wypełnienie ankiety dla Państwa to chwila a mi jej wyniki pomogą w napisaniu pracy oto link do ankiety http://moje-ankiety.pl/respond-60460.html Proszę aby tam gdzie sa pytania na które można wypowiedzieć sie dłużej , w miarę możliwości pojawiały się dłuższe odpowiedzi ułatwi mi to bardzo pisanie z góry dziękuję . pozdrawiam Quote
justek726 Posted March 14, 2014 Author Report Posted March 14, 2014 dziękuję :)i proszę o więcej wypełnień Quote
justek726 Posted March 14, 2014 Author Report Posted March 14, 2014 proszę o dalsze wypełnianie Quote
majk44 Posted March 21, 2014 Report Posted March 21, 2014 WitamZanim wypełnię ankietę chciałbym się dowiedzieć ;- jaki jest temat pracy- na jakiej uczelni - kto jest promotoremPozdrawiam Quote
Recommended Posts