Jump to content

Przepisy dotyczące drogi dojazdowej do pola - co i jak?

Recommended Posts

Posted
Miło że się sprawa wyjaśniła ale jak znam życie to jeszcze potrwa kiedy tą drogę odtwożą tym bardziej że pewnie to siębędzie wiązało z kosztami gminy a tu pewnie wójt nie będzie wyrywny.Pozdrawiam.
Posted

Zgadzam sie kolego z tobą jak najbardziej ale co wójt zrobi z tą drogą i skarpą bo musi zrobić zjazd i wyjazd z niej no to już jego sprawa, grunt że gość na bezczelnego nie będzie przejeżdżał przez pole i twierdził że przez pole jest droga bo teraz jest już czarne na białym że droga leci dołem i że nie ma dojazdu do działki no chyba że zrobi sie wyjazd pod górę

Pozdrawiam

Posted
Nie byłbym taki pewny na Twoim miejscu bo p.Tusk z swoją bandą doprowadził ten kraj do upadku moralnego,prawnego,obyczajowego itd.Pozdrawiam.
Posted
Taki mały off top zrobię, Muzyku ten kraj do ruiny był prowadzony jeszcze zanim ekipa Tuska objeła władzę, a Pan premier tylko wieńczy dzieło poprzedników. Pozdrawiam :)
Posted

Witam to że "władza" może wszystko zrobić ze zwykłym szarakiem to ja jak najbardziej zdaje sprawę ale jestem dobrej myśli że takiego wielkiego meksyku z tą drogą już nie będzie ale nie da sie ukryć że wszystko może sie zdarzyć.

Co do obecnej władzy i byłych włodarzy wole sie nie odnosić bo po co sobie podnosić ciśnienie:)

Pozdrawiam