muzyk Posted March 31, 2014 Report Posted March 31, 2014 Miło że się sprawa wyjaśniła ale jak znam życie to jeszcze potrwa kiedy tą drogę odtwożą tym bardziej że pewnie to siębędzie wiązało z kosztami gminy a tu pewnie wójt nie będzie wyrywny.Pozdrawiam. Quote
Tofik Posted March 31, 2014 Author Report Posted March 31, 2014 Zgadzam sie kolego z tobą jak najbardziej ale co wójt zrobi z tą drogą i skarpą bo musi zrobić zjazd i wyjazd z niej no to już jego sprawa, grunt że gość na bezczelnego nie będzie przejeżdżał przez pole i twierdził że przez pole jest droga bo teraz jest już czarne na białym że droga leci dołem i że nie ma dojazdu do działki no chyba że zrobi sie wyjazd pod góręPozdrawiam Quote
muzyk Posted March 31, 2014 Report Posted March 31, 2014 Nie byłbym taki pewny na Twoim miejscu bo p.Tusk z swoją bandą doprowadził ten kraj do upadku moralnego,prawnego,obyczajowego itd.Pozdrawiam. Quote
VoYtek8 Posted March 31, 2014 Report Posted March 31, 2014 Taki mały off top zrobię, Muzyku ten kraj do ruiny był prowadzony jeszcze zanim ekipa Tuska objeła władzę, a Pan premier tylko wieńczy dzieło poprzedników. Pozdrawiam Quote
muzyk Posted March 31, 2014 Report Posted March 31, 2014 Zgoda wyjątkowo dobitnie i bez skrupułów.Pozdrawiam. Quote
Tofik Posted April 1, 2014 Author Report Posted April 1, 2014 Witam to że "władza" może wszystko zrobić ze zwykłym szarakiem to ja jak najbardziej zdaje sprawę ale jestem dobrej myśli że takiego wielkiego meksyku z tą drogą już nie będzie ale nie da sie ukryć że wszystko może sie zdarzyć.Co do obecnej władzy i byłych włodarzy wole sie nie odnosić bo po co sobie podnosić ciśnienie:)Pozdrawiam Quote
Recommended Posts