luki08 Posted March 18, 2014 Report Posted March 18, 2014 WITAM WSZYSKICHMAM PYTANIE CZY MOZNA MIESZAC NAWOZY DOLISTNE MIKROVIT (INTERMAG) SA ROZNE: MIEDZ,ZELAZO,CYNK,MANGAN.CZY MOZNA JE POMIESZAC WSZYSKIE RAZEM I W JAKICH DAWKACH NA HA CHODZI MI O TO ZEBY ZROBIC JEDEN OPRYSK A NIE JEZDZIC Z KAZDYM OSOBNO,DODAM JESZCZETYLKO ZE CHCE TYM OPRYSKAC MIESZANKE ZBOZOWA I CZY MOZNA DODAC DO TEGO NP.BASFOLIAR 36 EXTRA I W JAKIEJ DAWCE Quote
krys Posted March 19, 2014 Report Posted March 19, 2014 Intermag ma nawozy specjalnie na zboże (Plonvit Z), które w swoim składzie mają wymienione składniki, można je mieszać ze stymulatorem tytanit, mocznikiem, siarczanem magnezu Quote
luki08 Posted March 19, 2014 Author Report Posted March 19, 2014 ok. ale chodzi mi konkretnie o mieszanier tych nawozow razem z basfoliarem 36 extra w jakiej dawce na ha Quote
wolekg Posted March 20, 2014 Report Posted March 20, 2014 ok. ale chodzi mi konkretnie o mieszanier tych nawozow razem z basfoliarem 36 extra w jakiej dawce na ha wejdź na ich stronę i sprawdź tabelę mieszania nawozów Quote
luki08 Posted March 20, 2014 Author Report Posted March 20, 2014 zamiast tych mikrovitów zamówiłem chelaty (z tego co wyczytałem sa lepsze) ,w tabeli mieszania na ich str. podają ze mozna je mieszac ,ale czy moge dodac basfoliar i jakie dawki zastosowac takie które zalecają na opakowaniu kazdego srodka czy mniej Quote
fabian1014 Posted March 20, 2014 Report Posted March 20, 2014 Witam Ją daje basfoliar 2l plus magnez 5 kg plus agravite activ 0, 5kg to wszystko na hektar w każdym zabiegu .Pozdrawiam Quote
luki08 Posted March 23, 2014 Author Report Posted March 23, 2014 jest ktos kto dodawał do nawozów takich jak basfoliar dodatkowo mikroelementy Quote
Recommended Posts