jurekgabryelski4@wp.pl Posted March 19, 2014 Report Posted March 19, 2014 witam jestem tu nowy i ciężko mi się tu połapac gdzie pisac wiec przepraszam jeżeli nie wtym dziale co trzeba potrzebuje rady waszego doswiadczenia mianowicie chce naprawic sam pulsator co i jak mam robic pokoleji żeby był sprawny odczedo zacząc zaznaczam że obecnie nie działa a chciał bym spróbowac prosze naprowadzicie mnie Quote
obserwator Posted March 19, 2014 Report Posted March 19, 2014 po pierwsze ile lat ma pulsator i czy był smarowany, jeśli nie to trzeba zdjąć pokrywkę i zobaczyć jak wygląda w srodku.Jakiej marki jest to pulsator ?Jeśli jest zatarty nie masz szans na naprawę sam a wysyłanie do serwisu nie ma sensu bo ceny są wysokie. Quote
jurekgabryelski4@wp.pl Posted March 19, 2014 Author Report Posted March 19, 2014 pulsator alfa laval pewno dużo ma lat smarowany też pewno nie był osobiscie nie bawie sie w takie naprawy mam dwa sprawne i wrazie koniecznosci korzystam z fachowca ale ten jeden chce rozebrac i spobowac sam tylko nie wiem od czego zacząc co rozkrecic zeby od razu nie popsuc go jeszcze gorzej Quote
obserwator Posted March 19, 2014 Report Posted March 19, 2014 możesz mieć problem z częściami zamiennymi.Na pewno memprana do wymiany i lopatki a do tego sprężynki - nie dasz rady szkoda czasu Quote
jurekgabryelski4@wp.pl Posted March 20, 2014 Author Report Posted March 20, 2014 jeżeli tak mówisz napewno masz racje i dam się na spokój z tym może gdy oddam go do fachowca ocaleje a tak napewno wylądował by w koszu na śmieci Quote
íktorn Posted March 23, 2014 Report Posted March 23, 2014 U mnie zdaję stary dostaję po regeneracji z półroczna gwarancją choć jak zakupilem nowe 7 lat temu działają do dzis Quote
Recommended Posts