Jump to content

Recommended Posts

Posted
W tym ogłoszeniu informacji tyle co kot napłakał, więc nie wiadomo. Jedyne co widać to jest to iż prasa sporo kosztuje, robi małe baloty no i że ma wąziutki podbierak co może uniemożliwić prasowanie słomy spod większego kombajnu. Ogólnie ciężko coś napisać o tym bo informacji żadnych, a w Polsce takie wynalazki rzadko spotykane. Swoją drogą to ciekawe jakie to ma zapotrzebowanie mocy. Pozdrawiam :)
Posted
Baloty robi od 80 do 180cm na 120 jaki ma podbierak to nie doczytałem w necie ale mocy to dużo nie potrzebuje c360 spokojnie da radę a pewnie i c330 by poszedł tylko pytanie czy za tą kasę warto bo znaleść coś taniej nie ma;[
Posted
Z rok temu jak byłem chory to z nudów przeglądałem na internecie ogłoszenia i widziałem jakąś niemiecką prasę belującą stało komorową za 5500zł i zdjęcia były jak chodziła z c360. :) W sumie to pisało że sprawna, ale to ile by pochodziła to wielkie pytanie. ;) Jeszcze ten model to jakiś rzadki do spotkania więc z częściami mógłby być problem w przypadku awarii. Pozdrawiam :)
Posted
To jest najprawdopodobniej pomyłka w ogloszeniu i zamiast 1 jest 2 :D jeśli jednak nie to właściciel niech się w łeb strzeli bo za 24 letni ciągnik z mocą ok. 30 koni nikt mu nie da 27.500zł bo za taką kase to można mieć c360 3p albo MF 255 w stanie IDEALNYM! ;) Pozdrawiam :)
Posted
ten drugi jeszcze w jakoś wygląda, materiały w miarę grube i mocne, ale ten pierwszy jak porównuję z oryginalnym (a taki posiadam MEPROZET) to marchew jak nie wiem co. daj mu ładunku 500 kg i gnie się w oczach. jak dla mnie "dwójkę wybierz Panie". a cena- zawsze można się potargować.
Posted
Jak kupujesz to tylko ten drugi ;) Ten pierwszy to jakaś tandetna samoróbka, zaczep ją do mojego c335m na dwa lata do ładowania węgla i Ci gwarantuje że ramiona tego tura byłby powyginane na wszystkie możliwe sposoby i do niczego już nie byłby zdatne. ;) Pozdrawiam :)
Posted
to ruska tajga;] na taką piłę można siadać i tnie a ciekawostką było to że prowadnica przekręcała się o 90 stopni bo ją się piłowało w jednej pozycji a silnik to miał ponad 50cm3