Jump to content

Recommended Posts

Posted

Właśnie a ja nie mam żadnego zegaru ani obrotów silnika nie widzę ani mlocarni mnie jest napęd na łańcuch i mam stałe obroty 1250, druga sprawa mam pradnice(ktoś zamienił) kasa to nie wszystko liczy się wygoda i jakiś tam komfort pracy, ja niestety je znam się na elektryce wogóle, ale dzięki za jakąś odpowiedz teraz wiem że u mnie się nie da założyć,

Kiedyś myślałem od nizina zaadoptować ale tam instalacja jest na 24v a u mnie 12v

• 1 month later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...
  • 3 months later...
Posted

Ja    mam   oczyszczalnię     innego   typu  przed   budową    zgłaszałem  ,  do   gminy    potrzebny    był  numer    działki    na  której     ma   być    kanalizacja   ,   ja   miałem   z  dotacją      więc   musiałem    spełnić   wszystkie   formalności   .

Posted
No dobrze a mogłeś sobie wybrać rodzaj, czy był narzucony przez gminę? U nas też robią takie ziemne kopce, ale one są do kitu , marzaja ludziom i zalatuje na podwórkach trochę jak się wypopmowuje narzucony wierzch tych kopców .
  • 2 weeks later...
Posted

Robert     rodzaj     kanalizacji    wybierała   gmina  ja     mieszkam   przy  głównej     sieci  wiec  gmina   sugerowała    podłączenie  , ci   którzy   mieszkają   daleko    od  głównej    sieci     mają     te  o  których  piszesz   ,  ja  za   cztery  osoby   płacę   ok 80 zł  na  kwartał    ale  nie   żałuję   decyzji   z  tych  niby  eko   w  lecie   wali   jak      z  nie   pompowanego   szamba  .