Jump to content

Recommended Posts

Posted

Zadał sobie ktoś pytanie czy jest sens chodować trzodę jest to lnteres od dłuższego czasu nieopłacalny i co gorsza nikomu na tym nie zależy.Pozdrawiam.

Podobno się nie opłaci tak mówią ,ale ilu gospodarzy ,tyle opinii .A powiedz mi co się opłaci ???.Coś trzeba robić .Mój kuzyn zajmował się 15 lat warzywami ,a teraz hoduje świnki i dorobił się nowego ciągnika Case w tym roku :D

Posted
W każdym razie ja zmieniam profil produkcji wk...... się i za darmo nie będetyrał za dużo narobiło się różnego rodzju dziadostwa co by jechało na karku rolnika.Pozdrawiam.
Posted
W tamtym tygodniu były po dobre 4 ale słyszałem że jeszcze coś drgnęło ;) szkoda wielka, ja też parę lat wstecz sie nastawiłem, porodówki wstawiłem, oborę przerobiłem a teraz pusta stoi ;) aż żal jak sie wejdzie i widzi sie pustki ale co zrobić ;)
Posted
Ceny świń wahają się z każdym dniem, posty wysłane kilka dni wcześniej mogą już być nieaktualne. A tak przy okazji to już ruszyli ze skupem w strefach buforowych na wschodzie. Bo jakoś to przycichło i nic nie mówią?
  • 5 months later...
  • 1 month later...