przemek2092 Posted March 27, 2014 Report Posted March 27, 2014 Słyszałem że w ten weekend są targi motoryzacyjne w Poznaniu może interesuje sie ktoś takimi sprawami i jedzie ? Ja mam chęć jechać z czystej ciekawości i zobaczyć te cacka pozdrawiam Quote
muzyk Posted March 31, 2014 Report Posted March 31, 2014 Dzisiaj w Onecie czytałem że paru zapaleńców ma zbudować nową Warszawę nawet pokazywali maketę ale tylko kilka sztuk no bo rzeczywiście gdzie by była produkcja seryjna skoro w Polsce nie ma już żadnego zakładuprodukcyjnego.ŻERAŃ rozwalił jeśli się nie myle p.Bielecki od PO-paprańców który był premierem wtym czasie wyjątkowy nieudacznik.Podrawiam. Quote
przemek2092 Posted March 31, 2014 Author Report Posted March 31, 2014 Również widziałem ten artykuł, czysta propaganda, ważne żeby ludzie kliknęli to wszystko, co do targów nie byłem ale widziałem relacje, ciekawe targi, oczywiście auta w swerze marzeń ale chociaż oko można było nacieszyć pozdrawiam Quote
Recommended Posts