Miki Posted March 28, 2014 Report Posted March 28, 2014 Cześć! Prosił bym Was o ocene pracy ww. pługa, ponieważ mam okazje kupić za dość tanie pieniążki. Pług, który mam na oku ma zabezpieczenie mechaniczne, przedpłużki, krój tarczowy oraz automatyczne składanie i liniowanie.Zależy mi na jak najszybszej opinii ponieważ goni mnie czas. Quote
VoYtek8 Posted March 28, 2014 Report Posted March 28, 2014 Marka pługa mówi sama ze siebie, zabezpieczenie jest, przedpłużki są. Oby odkładnice w dobrym stanie były i rama prosta i możesz bez obaw kupować jeśli to okazja. Z tego co wiem to Lemkena ciężko zajechać, więc nawet jeśli jest używany to posłuży jeszcze przez długie lata. Pozdrawiam Quote
Miki Posted March 29, 2014 Author Report Posted March 29, 2014 Lemiesz i odkładnice były wymieniane w zeszłym roku (na oryginalne) widać jeszcze z resztę farby. Jest prosty i nie był spawany (oby). Dziś się chyba tam wybiorę.Dzięki za pomoc! Quote
VoYtek8 Posted March 29, 2014 Report Posted March 29, 2014 No to wszystko przemawia za tym żeby go kupić! Pozdrawiam Quote
Recommended Posts